2 vuotta täynnä luonnollista kauneutta

2 vuotta täynnä luonnollista kauneutta

Tänään on juhlapäivä: rakas butiikkimme täyttää 2 vuotta! Kulunut vuosi on ollut värikäs, työntäyteinen, antoisa ja täynnä toivoa. Heti aluksi haluamme kiittää teitä rakkaat asiakkaat, on ollut ihana seurata kuinka kasvavassa määrin löydätte luonnonkosmetiikan käyttöönne Butikin valikoimasta.

018pieni

Kokosimme tähän blogipostaukseen vuoden kohokohtia. Asiat eivät ole aikajärjestyksessä, ne on koottu täysin fiilispohjalta!

Naturado kasvoi ja näkyi!

Kuluneen vuoden aikana maahantuontisarjamme Naturadon valikoima täydentyi kolmella huipputuotteella, jotka nousivat heti asiakkaidemme suosikeiksi; misellivesi, karite perusvoide ja porkkanaöljy. Naturado näkyi paljon blogeissa, oli ilo huomata tuotteidemme suosion myös bloggareilla, joilla kosmetiikkaa tulee varmasti kokeiltua jos jonkinlaista! Tämä on vahvistanut omaa käsitystämme siitä, että olemme etuoikeutettuja tuomaan maahamme erinomaista luonnonkosmetiikkaa.

www.lilasyren.fi/2015/11/bye-bye-mustapaat

www.minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/12/luonnonkosmetiikalta-ihastuttava

www.nordicstylebeauty.com/2015/12/14/aloeveranlehtiuute-hyaluronihappo

www.5kulma.com/2015/06/14/hyvinvoinnissa-on-tyylia

www.luonnonkaunisblogi.com/2016/01/koko-perheen-suosikit-talvi-iholle.html

www.meikkipaa.fi/2016/02/oi-ihana-porkkanaoljy/

 

musthaveblogi1

Väriä kynsille

Kuluneena vuonna saimme myös täysin uuden tuoteosion valikoimaamme; kynsilakat sekä Treat Collectionilta että Zaolta. Molemmissa sarjoissa haitallisiksi luokitellut kemikaalit on korvattu luonnon ainesosilla, joten käyttö on niin turvallista kuin vain kynsilakkauksessa voi olla. Ihanat sävyt ovat ihastuttaneet, mutta myös toimivuus ja kesto!

030tpieni

Cattier

Jo 60-luvulla Ranskassa luotu ihonhoitosarja Cattier löysi paikkansa The Butikin hyllyiltä vuoden 2015 lopulla. Olemme olleet täysin ihastuneita sarjan kaikkiin tuotteisiin, ne hellivät ihoa, tekevät tehtävänsä tehokkaasti ja toimivat erinomaisesti päivittäisessä käytössä. Cattier oli erittäin tervetullut uutuus valikoimaamme, ja tätä mieltä ovat tainneet olla myös asiakkaamme tuotteiden menekistä päätellen.

Cattier-Finlande-1280x485pxkeskikoko

Zao 208 nude, 469 ja 470 huulipunat

Zaon värikosmetiikka toi meille uusia suosikkeja; Matt Eyeshadow 208 Nude on toiminut monen luomella pohjasävynä tai nudemeikkisävynä itsessään, Matt Lipstick 469 on ihastuttanut ns. arkipunana luonnollisuutensa mutta tyylikkyytensä takia ja 470 toi kylmää fuksiaa sitä kaipaaville!

IMG_1605pieni

Mia Höytö matkakoot

Mia Höydöltä saimme ihanaakin ihanampia matkakokoja Kauniista, Ihanasta ja Unelmasta! Tuotteet ovat olleet suosittuja lahjaideana, sekä ensitutustumisena itselle tähän laadukkaaseen kotimaiseen sarjaan. Supersöpöt pakkaukset täynnä laadukasta ihonhoitoa ovat yllättäneet käyttäjät mm. riittoisuudellaan. ps. Ihana lahjaidea!

1902797_737844756263077_6087914144302697023_n

Vita Liberata Night Mask

Kevyttä päivetystä huippuhyvän ihonhoidon kera, kuulostaakin jo niin hyvältä ettei voi ihmetellä että tämä Vita Libetaran uutuus on noussut suureksi suosikiksi! Kerran keskustelimme asiakkaan kanssa, että tämä tuote on erinomainen meille pohjolan vaaleille, jotka eivät varsinaisesti koe olevansa itseruskettavan käyttäjiä. Tuote antaa ensimmäisellä käyttökerralla niin kevyen päivetyksen, että herätessä näet kasvojesi hehkuvan kauniisti, kuitenkaan ruskettumatta huomattavasti. Käyttökertoja lisäämällä voit syventää päivetystä juuri sen verran kuin haluat. Must have! -tuote tähän kevääseen!

NIGHT-MASK-1m

Kuvailevampaa nimeä

Sophie la Girafe-sarja säilytti saman muotonsa erinomaisilla ja laadukkailla tuotteillaan, hyvä niin! Protection cream muutti nimeään paremmin sitä kuvaavaksi SOS Creamiksi, joka todellakin antaa suojan lisäksi muutakin hoitoa ihon SOS-tilanteisiin.

Sophie la girafe Baby SOS Cream2-400x570

Asiakaskohtaamisia

Saimme menneenä vuonna tavata paljon asiakkaitamme muutenkin kuin verkon välityksellä monilla koti- ja yrityskutsuilla, messuilla, puutarhajuhlilla ja Aallon kodilla Helsingissä järjestetyssä iltatilaisuudessa! On ollut ihanaa päästä tapaamaan luonnonkosmetiikasta kiinnostuneita ihmisiä ja löytämään heille parhaita ratkaisuja ihonhoidossa ja ehostuksessa. Haluamme tässä kohtaa kiittää asiakkaidemme lisäksi myös monia yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat omalla esimerkillisellä yrittäjyydellään tuoneet lisäintoa ja omanlaista tekemisen meininkiä meidänkin arkeemme, KIITOS! Myös Savonlinnan Showroom muutti kuvankauniin Saimaan rannalle Puistokadulle, jossa olemme viihtyneet erittäin hyvin ja jonne on löytänyt monia säännöllisesti meitä ilahduttavia tutuksi tulleita kasvoja. Nyt vuoden jälkeen olemme muuttamassa Savonlinnan Wanhalle asemalle nostalgisiin ja viihtyisiin tunnelmiin, innolla odotamme mitä tämä tuo tullessaan!

IMG_5834

Muistathan, että saat synttäritarjouksena koko valikoiman tuotteet – 20 % alennuksella käyttämällä etukoodia SYNTTÄRIT. Tarjous on voimassa tänään 5.3 ja huomenna sunnuntaina!

Synttäriterveisin Katja, Johanna ja NooraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *