5 syytä rakastua Naveen kosteuttavaan kasvonaamioon

5 syytä rakastua Naveen kosteuttavaan kasvonaamioon

Naveen kangas kasvonaamiot saapuivat valikoimaamme tällä viikolla. Olimme odottaneet tuotteita innolla, sillä näitä kasvonaamioita on kehuttu maailmalla paljon! Kehut eivät osoittautuneet turhiksi, sillä testasimme heti kosteuttavaa naamiota ja tässä lyhyt yhteenveto kokemuksesta.

Ihastuin tuotteiden pakkaukseen ensisilmäyksellä, jonka vuoksi mietinkin heti ketkä kaikki ystävistäni saavat tämän tuotteen joululahjaksi. Naamiot ovat erillispakattuja ja niitä voi ostaa yksitellen tai 6 kpl pakkauksessa. Valikoimaamme kuuluu kosteuttava Hydrating Mask ja kiinteyttävä Firming Mask. Kiinteyttäviä naamioita saimme maahantuojalta vain muutaman ja ne myytiin heti loppuun, mutta ei hätää, lisää on tulossa pian! Varsinaiseen testiin pääsi siis kosteuttava naamio, sillä ihoni huutaa tällä hetkellä jatkuvaa kosteutusta ja odotukseni tältä tuotteelta olivat suuret. Tässä siis 5 syytä miksi rakastuin Naveen naamioon!

Helppous

Arvostan helppoutta monessa asiassa, varsinkin kosmetiikan käytössä. Naveen naamio edustaa helppoutta parhaimmillaan! Puhdistin kasvoni aluksi Naturado Misellivedellä ja sen jälkeen asettelin naamion kasvoilleni. Valmiiksi kostea naamio tarttuu hyvin iholle ja tuntuu mukavalta. Mikäli et ole tehnyt kasvokuorintaa aikoihin, suosittelen sen tekemistä myös ensin. Naamion suositellaan olevan kasvoilla noin 15 minuuttia ja sinä aikana voikin hauskuttaa itseään ilveilemällä peilin edessä ja/tai ottamalla kuvia Instagramiin.

Välitön vaikutus iholla

Naveen kasvonaamioiden teho perustuu aktiivisiin ainesosiin, jotka tukevan ihon omia toimintoja. Kosteuttavan maskin raaka-aineina on käytetty damaskosruusun terälehtiä, fermentoitua retiisiä, kamomillaa, aloe veraa ja hyaluronihappoa. Iho rauhoittuu ja kosteus imeytyy nestemäisistä elävistä raaka-aineista. Hydrating Mask ylläpitää ihon tervettä mikrobitasapainoa kimci -fermentoidun retiisin ansiosta. Merkittävin huomio omassa ihossani oli se, että testattuani naamiota aamulla, minun ei tarvinnut laittaa lainkaan voidetta kasvoille koko päivänä! Ja tämä on suorastaan ihme, sillä ihoni on erittäin pintakuiva. Ihoni sävyssä en huomannut merkittävää eroa mutta kirkkaudessa kyllä! Ihoni näytti elinvoimaisemmalta ja tuntui pehmeän ravitulta.

Pika-apu

Mikäli olet suuntaamassa juhliin, suosittelen tämän naamion käyttöä ns. pika-apuna! Myös juhlien jälkeisenä päivänä uskoisin sen olevan erittäin toimiva tuote. Naamio toimii myös ensiapuna esim. punoittavan ja ärtyneen ihon hoitoon, pitkillä lentomatkoilla tai lomalla auringon oton jälkeen.

Eko, luomu & eettinen

Naveen kasvonaamioilla on COSMOS Organic sertifiointi sekä Cruely free sertifiointi eläinkokeettoman kosmetiikan puolesta. Tuotteet valmistetaan kemistien toimesta ja valvonta on tarkkaa. Sertifioitujen raaka-aineiden lisäksi myös tuotteen kangas on sertifioitua luomu puuvillaa, joka takaa sen, ettei kankaasta imeydy ihoon teollisuudessa normaalisti käytettyjä kemikaaleja.


Itsensä hemmottelu

Ihon hyvinvointi vaikuttaa merkittävästi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kun iho talviaikaan kuivaa ja on elottoman näköinen, ei meikkikään näytä hyvältä. Pieni viikoittainen tai vaikka pari kertaa kuussa tehty panostus itseensä tekee terää!

Naveen Hydrating Mask 1 kpl 11,90€

Naveen Hydrating Mask 6 kpl pakkaus 41,90€

Naveen Hydrating Mask + Rosalia kasvokuorinta 26,90€ (normaalihinta 30,80€)

Ihonhoitoterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *