The Butikin lahjavinkit

The Butikin lahjavinkit

BOITE CADEAU NATURADO ROSALIA 2013

Jouluaatto lähestyy. Läheisien muistaminen on monille suuri ilo jouluna ja The Butik-verkkokauppa tarjoaa paljon loistavia lahjaideoita. Kosmetiikka on aina toivottu lahja, se on tarpeellista ja tulee käytettyä. Mitkä sitten on helpot ja varmat lahjaideat, jos ei tiedä lahjansaajan ihotyyppiä tai sen hetkistä kosmetiikkatarvetta?

Pesutuotteet

Jokainen meistä peseytyy, joten pesutuotteet eivät varmasti jää kaappiin pölyttymään. The Butik tarjoaa erilaisia pesutuotteita nestemäisenä ja palasaippuan muodossa, jotka sopivat vartalon pesuun tai käsisaippuaksi. Tuotteet ovat hyvin hellävaraisia ja kosteuttavia, joten ne sopivat käytettäväksi koko perheelle.

020m

Vartalovoiteet

Varsinkin kylmän kauden aikaan, monien vartalon iho tarvitsee kosteutusta. Vartalon iholla ihotyyppi ei ole yhtä määriteltyä kuin herkemmällä kasvojen iholla, joten kosteuttavat vartalovoiteet hellivät varmasti kaikkien ihoa. Tietysti vartalon iholla voi iho-ongelman takia ilmetä mm. suurta kuivuutta, mihin hyvä täsmätuote on karitevoi. Ja mikäli arvio ihon kuivuudesta menikin metsään, on karitevoi niin monikäyttöinen tuote, että mikäli se tuntuu liian tuhdilta muualle vartalon iholle, toimii se erinomaisena jalkavoiteena! Varmasti jokainen löytää tälle tuotteelle käyttötarkoituksen.

Käsivoiteet ja Jalkavoiteet

Käsille ja jaloille monet tarvitsevat myös kosteutusta ja niitä tulee useimmiten paremmin hoidettuakin, jos niille on omat tuotteet. Käsivoiteet on erityisesti kehitetty kosteuttamaan käsien ihoa ja kynsinauhoja imeytyen nopeasti. Jalkavoiteet pehmentävät hyvin ihoa antaen jaloille raikkaan ja hyvinvoivan tunteen.

016m

Kuorinnat ja naamiot

Kasvojen iholle suosituimmaksi lahjatuotteiksi ovat nousseet erilaiset kuorinnat ja naamiot. Kuorinta ja kasvonaamio tarjoaa iholle päivittäistä puhdistusta ja voidetta tehokkaampaa hoitoa ja tekee ihonhoitohetkestä erityisen hemmottelevan. Saimme juuri Naturadolta valikoimaamme mahtavan käyttövalmiin savinaamion, jossa vihreä savi puhdistaa ihoa ja aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa.

Ehostus

Meikkimaailman puolelta varmimpia valintoja ovat huulikiillot, neutraalit luomivärit ja laadukkaat siveltimet, mikäli et tunne lahjansaajan meikkitottumuksia. Myös huulivoiteet ovat erittäin hyvä ja varmasti tarpeellinen lahja. Zao tarjoaa Liquid Lip Balmin, joka kosteuttaa huulia mutta antaa myös kauniin kiillon ja nyt supersuosituista Hurraw!-huulivoiteista löytyy kevyesti sävyttäviä huulivoiteita.

003m

Tilaa siis pian ilahduttavat ja tarpeelliset lahjat. The Butikin verkkokauppa palvelee kellon ympäri, miltä kuulostaisi lahjan hankinta kiireettömästi kotisohvalta kynttilänvalossa vaikka vasta iltamyöhällä kun päivän kiireet on saatu selätettyä? Aika nautinnolliselta, sanoisin. Suosittelemme lahjatilausten tekoa viimeistään pe 12.12, jotta lähetys ehtii jouluksi perille, joulu on kiireistä aikaa postissakin. Verkkokaupassamme on monia valmiita lahjaideoita, mutta mikäli haluat itse räätälöidä lahjasi, laita tilausvaiheessa lisäkommentteihin toive valmiiksi pakatusta lahjasta, niin lähetämme sinulle tuotteet joulupaketissa.

Ihanaa ja kiireetöntä joulunodotusta toivottaa JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *