Taina testaa: Viikko 3.

Taina testaa: Viikko 3.

Viime viikon vietimme synttärihulinoissa, siitä syystä Tainan kolmannen testiviikon tapahtumat ovat vielä paljastamatta. Mutta ei hätää, tässä ne tulevat! Ihanaa oli kuulla, kuinka edellisviikon takapakin jälkeen iho oli rauhoittunut ja voi jo paremmin. Tainan iho on äärimmäisen herkkä, ns.moniongelmainen ja näpyt eivät ole vieläkään täysin kadonneet. Näin herkästi reagoivalla iholla jossa iho-ongelmia ei ole vain yhdenlaista sorttia, muutoksen saaminen kestää usein pitkään ja juuri oikeanlaista tuotetta täytyy vähän hakea. Sitkeys kuitenkin monesti palkitaan. Siksipä lähetimme Tainalle muutaman uuden tuotteen testiin.

1426291_47484317

”Valo, energia, innostus, kevätmieli, uudistuminen!

Näillä voimasanoilla voi kuvailla kuluneen viikon lisäksi myös ihanan huolehtivaa ja reipasta Johannaa, joka on pitänyt miusta hyvää huolta testauksen aikana. Jo pienenkin huolen tuotteiden sopivuudesta ilmaistuani, oli Johanna jo kiikuttanut uusia näytteitä postiin, miun mieltä ja kasvoja piristämään. Ihailtavaa toiminnallisuutta ja asiakkaan huomioimista! Olen otettu. Oma ihonhoitokonsultti tuntuu ylellisyydeltä. Kiitos.

Valoa näkyvissä siis ihotilanteessakin. Maitoprotskujen pois jättäminen helpotti tilannetta melko nopeasti. Muutamassa päivässä näppyjen tulehdusreaktiot ja märkärupimaisuus oli poissa, huh! Ja HAH, miehän sanoin! Ihmeparantuminen ei liene kyseessä, siinähän nuo finnit edelleen on, mutta lannistuneempina, eli tällä kertaa mie voitin! Voittajafiilistä maksimoi myös testissä olevan meikkivoiteen ( Zaon Compact Foundation ) PEITTÄVYYS, josta lisää tulevassa meikkipohjaraportissani. Nyt keskityin ihon rauhoittamiseen.

Käytin Karitevoita päivävoiteena ja Riciniä yövoiteena. Ricinin rauhoittava vaikutus tuntuu välittömästi iholla. Rosalia päivävoide sai siis tällä kertaa väistää, jätin sen käytön kokonaan pois siksi aikaa, kunnes iho on täysin rauhoittunut eikä enää janoa rasvaisempaa voidetta. Jätin Rosalia puhdistusmaidon käytön muutamiin kertoihin viikossa ja tein enimmäkseen vesipesuja. Aion kokeilla tuotteita vielä rauhoittuneeseen ihoon, sillä edelleenkään en usko niiden aiheuttaneen akuuttia ärhäköitymistä/tulehdusreaktiota, vaan sen johtuneen ravintomuutoksista.

20141104_130215

Loppuviikosta kerkesin testata pariin otteeseen uusia tuotteita, joista nyt ensifiiliksiä.

MIA HÖYTÖ, KAUNIS puhdistusgeeli : Geeli muodosti iholle ohuen, samettimaisen ja kevyen vaahdon. Tuoksu oli puhdas, kevyt ja saippuamainen. Tuote todella on kaunis, nimensä veroinen, jopa geelin ulkonäkö hivelee silmää. Tuote lupaa supistavaa vaikutusta, joka kohdallani herkässä, pintakuivassa ihossa oli helposti havaittavissa. Tuntui kun iho supistui, jopa kutistuikin. Puhdisti todella tehokkaasti. Puhdistusmaidon käyttöön verrattuna geelimäinen pesutuote sai kasvoille hieman kiristävän tunteen. Luulen, että tuote sopii varmasti paremmin rasvoittuvammalle iholle.

Kosteuttajan virkaa tällä kertaa toimitti PARIS EXCLUSIVE päivävoide. Ylellinen ensikosketus jätti iholle kauniin, himmeän mattapinnan. Tuntui tasoittavalta, ei lainkaan rasvaiselta. Pähkinämäinen, nam! Puhdistusgeelin tehokkasti pessyt kasvoni kaipasivat kuitenkin voidetta runsaasti, joten levitin vielä extrakerroksen. Iholle jäi hyvä, pehmeä tunne. Kosteuttava, muttei rasvainen. Yllättävä tuoksu sai tämän huonekaluentisöijän hymyilemään..! Hämmentävää. Voide tuoksui hennosti tuoreelle sahanpurulle, puulle. Mikäs siinä, luonnollinen tuoksu sekin.”

IMG-20150220-WA0000IMG-20150227-WA0001

Vasemmalla: Viikolla 2 iho oli todella ärtynyt. Oikealla: Viikko siitä iho on paljon rauhoittuneempi.

Johanna kommentit:

Ero kuvissa on mieletön, ajatellen myös että niiden välillä on vain viikko aikaa. Tästä näemme kuinka voimakkaasti ravinto voi vaikuttaa ihoomme. Näpyt ovat tallella mutta paljon rauhoittuneempi, tasavärisempi iho ei tuo niitä lainkaan niin paljon esille kun aiemmassa kuvassa. Näpyt näyttävät myös olevan ns. ruvella, eli edellisviikon märkyyden jälkeen se kielisi paranemisesta ja rauhoittumisesta.

Vaikka Rosalia-voiteessa on syväkosteuttavia ja tehokkaasti hoitavia ainesosia, on sen koostumus hyvin kevyt. Uskonkin, että tässä tilanteessa karitevoin käyttöönotto kevyemmän voiteen tilalle on ollut hyvä idea. Rosalia-voide valittiin alunperin päivävoiteeksi siksi, että Tainalla on myös taipumusta epäpuhtauteen ja kiiltelyyn joillakin kasvojen ihon alueella. Rosalia-voiteen ajateltiin säätelevän näitä ongelmia sen sisältämien kasviöljyjen avulla, mutta ilmeisesti iho kaipasi nyt tuhdimpaa voidetta.

Itselläni käytössä Mia Höytö KAUNIS-puhdistusgeeli pesee kyllä hyvin, mutta ei jää kiristämään kasvoille, vaan iho tuntuu pesunkin jälkeen jo valmiiksi suhteellisen pehmeältä, toki kaipaa voiteen. Tästä huomaamme hyvin että mikä toiselle on hyvä, voi toiselle olla liikaa, onhan meillä Tainan kanssa aivan erityyppiset ihot. Taina kuitenkin kertoi, että hän on jättänyt KAUNIS-puhdistusgeelin 1-2 kertaa viikossa suorittamaan tehokkaan puhdistuksen, onhan se hyvä ihossa oleville epäpuhtauksille.

Paris Exclusive-päivävoide sisältää Omega 3 ja 6 rasvahappoja, joiden puutos näkyy ihossa kuivuutena ja ärtyneisyytenä. Voide on toki kevyt, sillä saman sarjan yövoide käy 24h voiteeksi kuivaihoisille.

pe tuotekuva pieni

Henkilökohtaisesti kiitän Tainaa minulle omistetuista kommenteista alussa, on erityisen helppo innostua ihonhoidosta näin innokkaan ja lannistumattoman kokelaan kohdalla! Tainan iho on todella haasteellinen ja sen ottaa ennemminkin mielenkiintoisena kuin vaivalloisena projektina. Kuukausi on lyhyt aika nähdä tuotteista parhaimmat saavutukset, sillä varsinkin luonnonkosmetiikkaan vaihdettaessa iho saattaa aluksi reagoida nurinkurisesti, esimerkiksi näppyjen määrä voi lisääntyä luonnollisten ainesosien ”työntäessä” kemikaaleja pois ihosta. Tainan iholla kun ei edes voida vain keskittyä epäpuhtauksien poistoon, vaan on saatava iho rauhoittumaan sekä kuivuus laantumaan. Monta asiaa kaipaavat hienosäätöä ja räätälöintiä, joka on mielenkiintoista.

Innostunein mielin kevättä päin, toivotaan lisää sitä näyttäytynyttä aurinkoa meille! Ja muistakaa, synttärihinnat säilyivät vielä tämän viikon valittujen tuotteiden kohdalla, näihin kuuluu mm. Paris Exclusiven ihana päivävoide. Ostoksille siis seuraavaksi verkkokaupan puolelle TÄSTÄ!

-Johanna-Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *