Aurinko armas! Uudistuneet Naturado luonnonkosmetiikka aurinkovoiteet suojaavat ja hoitavat ihoa.

Aurinko armas! Uudistuneet Naturado luonnonkosmetiikka aurinkovoiteet suojaavat ja hoitavat ihoa.

Uudistuneet Naturado aurinkosuojat saapuivat varastoomme juuri sopivasti kun kesä vihdoin alkoi! Aurinkovoiteissa on uutta paitsi kauniin designin saanut pakkaus (ja parempi annostelija!), myös koostumus. Voide levittyy entistä paremmin iholle ja imeytyy nopeasti. Ei siis niitä valkoisia raitoja jos sitä mietitte.

Aurinkovoiteet on tarkoitettu käytettäväksi kasvoille ja vartalon iholle. Suojakertoimista valittavissa on SPF 15, 30 ja 50. Aurinkovoide sisältää mm. Kookos – ja Buritiöljyä sekä Karitevoita eikä siihen ole lisätty hajusteita. Tuoksu on miellyttävän lempeä ja haihtuu nopeasti pois iholta. Voide ravitsee ja elvyttää ihoa ja on antioksidanttirikas. Naturadon aurinkovoide suojaa tehokkaasti ihoasi auringon UVA ja UVB – säteiltä sertifioidun, 100 % luonnon alkuperää olevan koostumuksensa ansiosta. Mikronisoidut mineraalisuodattimet muodostavat ihon pinnalle suojan, joka ohjaa auringon säteet pois ihon pinnalta peilin tavoin. Aurinkovoiteen koostumus on kevyt ja se jättää ihon pinnalle silkkimäisen tunteen.

Aurinkovoide ei sisällä nanopartikkeleita. Naturado tuotteissa aurinkoa suojaavan kalvon iholle muodostaa titanium dioxyde, ja sen sisältämät solut ovat makro (ei nano) kokoa, joka ei kokonsa puolesta läpäise ihoa.

Aurinkovoiteita suositellaan yli 3 – vuotiaille.

 

Vinkki! Testasin suojakerrointa 30 kasvoille siten, että levitin heti aurinkovoiteen imeytymisen jälkeen sen päälle Naturado BB -voiteen. BB -voide levittyi aurinkovoiteen päälle tasaisesti eikä rullaillut yhtään.

Tiesitkö tämän mineraaliaurinkosuojista?

Mineraaliaurinkosuojien toimintaperiaate on fysikaalinen: pienet pigmentit luovat iholle ohuen, suojaavan kalvon, joka heijastaa UV – säteet pois iholta peilin tavoin. Fysikaaliset aurinkosuoja-aineet eivät imeydy ihoon kuten kemialliset aurinkosuojat. Ne ovat hyvin siedettyjä ja aiheuttavat allergisia oireita vain harvoin, jonka vuoksi ne sopivatkin hyvin myös herkälle iholle sekä lapsille. Suosittelemme kuitenkin lasten ja herkkäihoisten ihon suojaamista auringolta vaatteilla. Lisäksi mineraaliaurinkosuojan suojavaikutuksen alkamista ei tarvitse odottaa, vaan se alkaa heti levitettäessä. Huomattava ero kemiallisten ja fysikaalisten aurinkosuojien välillä on se, että auringon energia nopeuttaa kemiallisten UV-filttereiden hajoamista eli niiden vaikutus heikkenee heti valoon päästyään kun taas fysikaalisia suojia aurinko ei heikennä.

Käyttö: Ravista tuote aina ennen käyttöä, jotta vaikuttavat aineet seloittuvat keskenään. Levitä aurinkovoidetta kasvojen ja vartalon iholle ennen auringon ottoa ja sen aikana. Toista käsittely 2 tunnin välein ja aina suihkun/uinnin jälkeen. Suojakerrointa SPF 50 suositellaan käytettäväksi ensimmäisille auringonottokerroille sekä herkälle ja helposti aurinkoon reagoivalle iholle.

Olen itse erittäin vaaleaihoinen ja saanut suuren avun mineraaliaurinkosuojista, sillä ihoni ei ole niiden käytön myötä palanut tai reagoinut aurinkoon herkästi. Voin siis suositella lämpimästi.

Ihanan aurinkoista viikonloppua!

Kauneusterveisin,
KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *