Aurinkoa kasvoillesi

Aurinkoa kasvoillesi

Aurinkopuuterit ovat ehdottomasti yksi kesän luottotuotteista meikkipussissani. Aurinkopuuterilla saa luotua kasvoille muotoa, sävyä ja kaunista hehkua.

046pieni

Kuvassa: Zao aurinkopuuterit 341, 342 ja 343.

Sopiva aurinkopuuterin käyttö tekee todella kevyeenkin meikkiin mitä kauneimman viimeistelyn, mutta liiallisella käytöllä se voi pilata koko meikin. Siksipä maltti on valttia tässäkin. Levitä aurinkopuuteria aluksi pieni määrä poskien alueelle varjostuksen lailla nostamaan poskipäitä esiin tai poskipäille tuomaan kesän hehkua. Sipaise aurinkopuuteria myös otsalle, nenälle, leukaan ja kaulan ja dekolteen alueelle. Useimmiten koko kasvojen peittäminen aurinkopuuterilla ei tuo esiin parasta lopputulosta.

052pieni

Zaon aurinkopuuterit ovat voimakaspigmenttisiä, joten pieni määrä tuotetta riittää. Lisää mielummin kuin pyyhi pois. Muista myös hyvä sivellin! Laadukkaalla aurinkopuuterisiveltimellä saat tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen. Aurinkopuuterit sisältävät maltillisesti helmiäistä, ne antavat ihanaa hehkua kun auringonsäteet osuvat ihoon, mutta eivät ole missään tapauksessa todella kimaltavia. Matta helmiäinen voisi kuvata tuotteiden fiilistä parhaiten. Ainoastaan sävy 344 on täysin matta. Tummuuserojen lisäksi tuotteissa on sävyeroja; löytyy mm. maltillista kullanhohtoa ja lämpimämpää kuparista ja pronssista.

058pieni

Tutustu koko aurinkopuuterivalikoimaan täällä! Muistathan, että aurinkopuutereita voi tilata myös täyttöpakkauksissa edellisen loputtua.

Lämpimän aurinkoisin terveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *