Back to basics – Naturado Karite perusvoide

Back to basics – Naturado Karite perusvoide

Naturado Karite perusvoide on ollut pitkään yksin sarjan myydyimmistä tuotteista. Eikä suotta. Nimensä mukaisesti perusvoide soveltuu useisiin eri käyttötarkoituksiin ja hyvän hinta – laatu ominaisuutensa puolesta sitä voi huoletta käyttääkin koko perheen ihonhoitoon.

Karite eli sheavoita, kaakaovoita, mustaherukanlehtiuutetta, auringonkukka – risiini ja viinirypälesiemenöljyä sisältävä voide rauhoittaa, uudistaa ja antaa pitkäaikaista kosteutusta kasvojen ja vartalon iholle. Voide soveltuu kaikille ihotyypeille ja koko perheen ihon hoitoon mutta erityisesti siitä on apua kuivan ja herkän ihon hoidossa. Voide tarjoaa oivallisen avun kosteuttamaan kuivaa kasvojen ihoa tai antamaan helpotusta esim. atooppisen ihon hoitoon (Huom! kokeile ihon kuivimpiin kohtiin myös puhdasta Karitevoita.). Itse kuivaihoisena käytän perusvoidetta syys – ja talvikaudella muutaman kerran viikossa yövoiteena ja silloin kun iho kärsii pahimmasta kuivuuskaudesta, soveltuu voide myös päivävoiteeksi meikin alle, koska se imeytyy ihooni hyvin. Voide on myös miehelläni päivittäisessä käytössä.

Karite perusvoiteen kätevä tuubi kulkee mukana laukussa ja matkoilla. Tämä voide on myös loistava käsivoide talven kuivattamille käsille!

Voide ei sisällä parabeeneja, synteettisiä hajusteita, säilöntä -tai väriaineita. 100% raaka-aineista on luonnollista alkuperää. Perusvoiteessa on lempeä tuoksu, jonka vuoksi se soveltuu usein myös tuoksuyliherkille. Pakkauskoko 100 ml.

Naturado Karite perusvoide nyt viikon tarjoustuotteena hintaan 12,90€ (18,40€). Tarjous on voimassa 5.11 saakka ja se kannattaa hyödyntää vaikkapa joululahjoihin!

Syysterveisin,

The ButikVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *