Beauty Basics – luonnonkaunis iho & upea perusmeikki

Beauty Basics – luonnonkaunis iho & upea perusmeikki

Kauneus on kokonaisvaltainen käsitys, jossa sisäinen hyvinvointi on merkittävässä roolissa. Laadukkailla luonnonkosmetiikka ihonhoitotuotteilla parannetaan ihon kuntoa ja tasapainoa. Kaunis iho on kaiken perusta. Olemme lanseeranneet tässä kuussa ihonhoitotuotteidemme rinnalle Beauty Basics tuotelinjan.

Zaon poskipuna 323 Dark Purple on luonnossa vaalean pinkki ja kauniin viileän sävyinen. 

Beauty Basics koostuu laadukkaista perusmeikeistä, joita useampi meistä käyttää päivittäin: kestävästä ripsiväristä, hyvästä kulmakynästä, luonnonkauniista meikkipohjasta sekä upeista huulimeikkisävyistä. Olemme valinneet Zao Make – Up ja Boho Green Make Up sarjojen parhaimmistoa valikoimaamme, toivottavasti nämä uutuustuotteet ilahduttavat juuri Sinua!

Perusmeikkien parhaimmistoa – edullisesti

Ripsiväri: laadukkaan ja käytössä kestävän luonnokosmetiikka ripsivärin löytäminen on ollut useiden tuotekokeilujen tulos. Boho sarjan Volume mascara on vesiliukoinen, mutta säänkestävä. Musta ripsiväri taivuttaa ja pidentää ripsiä. Tuuheuttavan harjan ansiosta tehostat katsettasi! Ihanteellinen tuote myös herkkäihoisille. 17,50€

Zao poskipuna 325 Golden Coral, Zao puuteri 303, Boho huulipuna 304, Boho ripsiväri, Zao huulipuna 469, Boho kulmakynä 03. 

Kulmakynä: Viimeistelyt kulmat luovat kehykset kasvoille ja niiden avulla saadaan kohotettua katsetta. Kauniin sävyinen ja käytössä hyvä kulmakynä on perusmeikin must tuote. Olemme totaalisen vaikuttuneita Bohon kulmakynistä, joista löytyy kolme sävyä ja mikä parasta kynissä on mukava tukeva harja. Itselläni on käytössä sävy 03 Blond, joka on harmaan ruskea. Kulmakynät 8,50€ kpl.

01, 02 ja 03 sävyt Bohon kulmakynistä.

Meikkipohja: postasimme aikaisemmin valikoimamme meikkivoiteista, lue koko ”Täydellisen luonnollinen meikkipohja” -blogipostaus täältä! 

Meikkivoiteet alk. 15,95€.

Aurinkopuuterit ja poskipunat: loihdi kevään tuntua kasvoillesi ehostustuotteilla! Zaon kauniit aurinkopuuterit ovat sävyltään juuri oikeita, jolla tarkoitan sitä ettei tuote ole esimerkiksi liian punertava. Aurinkopuutereissa on pieni luonnollinen hehku. Mikäli haluat mattapintaisen tuotteen, löydät valikoimastamme Bohon maapuuterin sävyn 07.

Bohon poskipuna Rose on kauniin ruusuinen.

Aurinkopuuterit 27,90€, maapuuteri 18,50€.

Ruusua vai korallia? Pigmenttirikkaat poskipunat luovat kasvoille tervettä sävyä ja kaunistuttavat ilmettä. Zaon 325 Golden Coral poskipuna on täydellinen kevään ja kesän hiukan korallinen sävy. Bohon 04 Rose tai Zaon 323 Dark purple ovat sävyiltään kylmempiä ja kauniin ruusuisia. Poskipunat alk. 15,50€.

Huulipuna: ripsiväri ja huulipuna, siinä kaksi perustuotetta, joilla pärjää pitkälle! Kun iho voi hyvin, riittää usein pienikin ehostus ja huulipuna tuo sitä parhaimmillaan. Zaon ja Bohon pigenttiset huulipunat ovat kestäviä käytössä ja niissä on huulten ihoa hoitavia ainesosia. Tässä kaksi omaa suosikkia: Zao 469 Nude Rose & Boho 304 Capucine.

Huulipunat alk. 12,50€.

Meikkien puhdistukseen suosittelemme Naturado Misellivettä sekä hellävaraista Rosalia puhdistusmaitoa.

Kaunista viikkoa!

//Katja

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *