BeautyBag: luottotuotteista ei luovuta

BeautyBag: luottotuotteista ei luovuta

098m

Tervehdys! Vierailen hetken ajan kirjoittajana Butikin blogissa ja kertoilen omista kauneudenhoitoon liittyvistä tavoistani. Tutustutan teidät myös oman beautybagini sisältöön, jonka huomaan olevan melkoisen kompakti kokonaisuus. Ja erittäin toimiva sellainen. Kun kuvasin muutama päivä sitten blogikirjoitukseen liittyvää kuvamateriaalia, en voinut välttyä parin, lähes huomaamattoman, assistentin läsnäololta. Kuten kuvista näkyy, omistan siis kaksi koiraa, jotka ovat mukana lähes kaikessa tekemisissäni ja siksipä he päätyivät myös tämän blogitekstin kuviin.

102m

Aloitetaan muutamalla sanalla taustoistani. Olen aina ollut tarkka käyttämäni kosmetiikan suhteen. Muutama vuosi sitten beautybagini sisälsi suurimmalta osin eri ”luksuskosmetiikkabrändien” tuotteita, joihin olin sillä hetkellä tyytyväinen. Silti ihmettelin jatkuvasti miksi ihoni oli todella kuiva ja eloton. Käytin syväkosteuttavia tuotteita mutta edes niillä en saanut kasvojeni ihoa voimaan hyvin talvella. Iho oli hilseilevä ja näytti kamalalta meikkipohjan kanssa. Huulet kuivuivat ja käsitaipeissa oli kipeitä, punottavia laikkuja.

054m

Ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan oli paikallisen porvoolaisen kosmetologin, ihanan FiinaNinan, kasvohoidossa. Nina käytti hoidoissa ainoastaan luonnonkosmetiikkatuotteita ja tykästyin niihin siinä määrin, että hankin tuotteita myös kotikäyttöön. Pikkuhiljaa tuotevalikoima laajeni ja merkittävin muutos oli huomattavissa seuraavana talvena, jolloin sekä kasvojen että vartalon iho voi huomattavasti paremmin. Käytin tuolloin, aivan kuten tänäkin päivänä, mm. Arganöljyä ja Karitevoita ihoni superkosteuttajina. Kuten voitte siis arvata: omat kokemukseni saivat minut kiinnostumaan luonnonkosmetiikasta siinä määrin, että perustin lopulta The Butik luonnonkosmetiikan verkkokaupan.

Entä se beautybag sitten? Kuten jo alussa mainitsin, omasta pussukastani löytyvät perus luottotuotteet, joista en hevillä luovu. Kun löydän uusia hyviä tuotteita, pääsevät ne usein mukaan valikoimaan, mutta silti tiettyjen tuotteiden pysyvyys beautybagissäni on varmistettu. Esittelen luottotuotteeni blogin seuraavissa postauksissa.

016m

Muistathan, että haluamme mielellämme kuulla myös teidän, lukijoidemme ja asiakkaidemme kauneusvinkkejä! Juttu voi olla pidempi kirjoitus tai muutaman lauseen tehoisku kuvan kera, sinä päätät. Julkaisemme lukijoidemme tekstejä kesän mittaan blogissamme sekä Facebooksivuillamme, julkaisuun päässeiden tekstien kirjoittajat palkitsemme tuotelahjalla. Tekstit voit lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@thebutik.fi.

Kuullaan taas!

Kauneusterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *