BeautyBag – aamun avaus

BeautyBag – aamun avaus

En ole aamuihminen. Väsyttää ja peilikuva näyttää väärältä. Olen kuitenkin kahvin lisäksi huomannut kaksi asiaa, joilla päivä lähtee helpommin käyntiin. Vesi ja Säihke. Aamuisin kasvojen pesun suoritan siis pelkällä viileällä vedellä, en puhdistusaineella. Viileä vesi auttaa viemään yön aikana kasvoille kertyneet mahdolliset epäpuhtaudet ja säilyttää luonnollisen hyvän öljyn ihon pinnalla, minkä liian lämmin vesi veisi pois herkemmin. Mikä parasta, virkistyt samalla ja pääset helpommin hereille.

muokb8b0eecd-8a60-4988-8e9a-ebd71fda85c1_jpeg

Tähän virkistymiseen apuna on myös toinen mainitsemani tuote, Mia Höydön Säihke. Ihana kevyesti vaahtoava hoitovesi tuo todella raikkaan tunteen kasvojen iholle, kosteuttaa ja supistaa ihohuokosia. Totisesti joka aamuni luottotuote! Käytän Säihkettä myös illalla meikinpuhdistuksen jälkeen koska se antaa hyvän pohjan muille hoitotuotteille, mutta aamuisin erityisesti kiitän mielessäni Miaa että on luonut Säihkeen BeautyBagini sisällöksi ja tuomaan niin freshin olon.

41ac1ef4-b580-4878-99db-fef0e0ab6ea0_jpeg

Vesi on tärkeää ihon hoidossa tärkeää myös sisäisesti nautittuna. Juuri aamulla on hyvä juoda iso lasillinen vettä heti herättyä, jolloin kehon nesteet lähtevät liikkeelle paremmin. Iho sisältää suuren määrän nesteitä, joten veden riittävä saanti auttaa niitä säilymään ja nestetasapainon pysymään balanssissa. Kun iho saa veden juonnista tarpeeksi nesteitä, on se paremmin voiva, kimmoisampi ja vähemmän kuiva. Iho on suurin elin mitä meillä löytyy, joten siinä elimistön puutetilat näkyvätkin erittäin helposti erilaisina oireina. Itse erityisesti huomaan, jos olen juonut liian vähän vettä, ovat huuleni todella herkät kuivumaan.

Laitetaan siis aamumme paremmin käyntiin sisäisesti ja ulkoisesti ja Säihkytään!

-Johanna-Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *