BeautyBag: Deodoranteista

BeautyBag: Deodoranteista

068m

Olen jo vuosia sitten siirtynyt pois normideodoranteista ja etsinyt alumiinittomia sekä parabeenittomia vaihtoehtoja. Miksi näin? Ihokarvojen ajelun jälkeen herkän kainaloalueen ihohuokoset ovat auki ja alttiina myrkyille. Vaikka alumiinin ja parabeenien haittavaikutuksista on tehty useita tutkimuksia ja tulokset ovat olleet vaihtelevia, riittää minulle tieto siitä, että niiden haitallisuudella voi olla yhteyksiä rintasyöpään sekä esim. Alzheimerin tautiin. Lisäksi alumiinikemikaalit kuormittavat luontoa.

Haastavaa onkin ollut toimivan deodorantin löytäminen. Kun harrastaa liikuntaa eri muodoissa ja hikoilua esiintyy näin ollen lähes päivittäin, on deodorantin pitävyydellä suuri merkitys. Toki olen suhtautunut hyvinkin armollisesti eri luonnonkosmetiikan deodorantteihin, enkä ole odottanut niiltä vastaavanlaista tai yhtä pitkäkestoista suojaa hikoiluun kuin perus deodoranteilta. Mutta nyt olen löytänyt tuotteen, joka tuntuu toimivan loistavasti! Rosalia sarjan deodorantti naisille on alumiiniton ja parabeeniton ja sen tuoksu on miellyttävä. Teemme kotonamme remonttia, jonka vuoksi jouduin viime viikolla kantamaan tuntitolkulla painavia laatikoita huoneesta toiseen. Kunto meinasi pettää mutta dödö ei!

014m

Blogissa aikaisemmin esiintyneet koirakaverini vetelevät parhaillaan sikeitä varjossa, koska mittari näyttää vielä näin kuudelta illalla +26c. Lenkkikavereiden puuttuessa kaivoin juuri esille kahvakuulan ja aionkin rääkätä itseäni pikku hetken liikunnan parissa. Aurinko, kuumuus, hikoilu, liikkumattomuus, epätavallinen ruokavalio ja ne muutamat viinilasilliset loma-aikana näkyvät ainakin allekirjoittaneen kehossa ja ihossa välittömästi. Näin julkisesti lupaankin tehdä nyt ryhtiliikkeen ja huolehtia päivittäisestä liikunnasta, veden juonnista sekä ihon hoidosta paremmin loppuloman ajan. Vaikka on kesä ja loma, on hyvä pitää tiettyjä perusrutiineja yllä. Eron huomaa kun katsoo peiliin.

Ihanaa viikon jatkoa!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *