BeautyBag: Kevyesti kesällä – meikkipohjan luottotuotteet

BeautyBag: Kevyesti kesällä – meikkipohjan luottotuotteet

002m

Kesällä meikkaamiseni vähentyy ja ajoittain lähes unohtuu. Haluan kesämeikiltä keveyttä, luonnollisuutta, hengittävyyttä ja helppoutta. Nämä luottotuotteeni täyttävät kyseiset kriteerit kesäistä meikkipohjaa tehtäessä:

Naturado BB-voide Sable: Kevyesti sävyttävä päivävoide, joka tasoittaa ihon sävyä ja antaa mukavan ”ei liian meikatun” meikkipohjan kasvoille. Voide sisältää hyaluronihappoa, jonka vuoksi purkin kyljessä komeilee teksti Anti-age. Voide riittää kosteuttamaan ihoni hyvin näin kesäaikaan. Yövoiteena käytän kesällä Mia Höydön IHANA voidetta.

Zao Make Up –setti: Concealer peiteväri 492, Light touch complexion valokynä 722, Compact powder 303, Cooked powder aurinkopuuteri 342, Compact Blush poskipuna 322

Näin kirjoitettuna, näyttääpä hurjalta määrältä tuotteita mutta voin luvata, että tämän setin käyttö ei vie aikaa kuin muutaman minuutin. Ensin pikkuvirheiden peitto peitevärillä, sitten valoa kulmaluulle Zaon uudella valokynällä. Mikäli kiiltoa esiintyy, sipaisu puuteria T-alueelle. Lopuksi varjostukset aurinkopuuterilla ja poskipäihin hiukan punaa. Valmista!

003m

En voi kyllin kehua EcoToolsin meikkisiveltimiä. Käytän niitä sekä meikkipohjan että silmämeikin teossa. Laadukkailla, hyvin muotoilluilla ja kestävillä siveltimillä on suuri merkitys sekä meikkaamisen helppouden että lopputuloksen kannalta. Tuotteet levittyvät tasaisemmin ja jäävät ihon pinnalle kestävänä mutta kuitenkin luonnollisena pintana. Kuvissa esiintyvät siveltimet ovat Bambu Aurinkopuuterisivellin, Poskipunasivellin ja Peitevärisivellin.

Oletteko muuten päässeet jo nauttimaan tämän vuoden mustikkasadosta? Bongasin eilen takapihamme metsästä nämä ravinto – ja antioksidanttipommit! Suosittelen nauttimaan suurina annoksina 🙂

mustikat

Aurinkoista loppuviikkoa!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *