BeautyBag

BeautyBag

Yhteiskuva 2mmuok

Se on jokaisen naisen oma, uskollinen ystävä. Se pitää sisällään jotain sellaisia, joita ilman saattaa olla vaikea päästä arkipäivään liikkeelle tai joita ilman juhlapäivään valmistautuminen on melkein mahdottomuus.

BeautyBag. Itselläni niitä on kaksi. Toinen pitää sisällään meikit, toinen muut luottotuotteet liittyen ihonhoitoon tai puhdistukseen. Olen jokseenkin menevä ihminen, joten säilytän oikeasti nämäkin tuotteet pussissa kylpyhuoneen laatikossa kaapin hyllyjen sijaan, koska siitä ne lähtevät aina näppärästi mukaan mihin ikinä menenkin.

Tässä kirjoitussarjassamme sekä minä että Katja kerromme omista kauneudenhoitotottumuksistamme, hyväksi koetuista nikseistä sekä siitä miten beautybagimme sisältö liittyy näihin. Ensimmäisessä kirjoituksessa esittelen pääpiirteittäin omat beautybagini ja miksi niihin on valikoitunut juuri tällaisia tuotteita.

WP_20140627_00520140627161009muok

Ensitarkastelulla huomaa, että toisen beautybagin sisältö koostuu perustuotteista joita tarvitsen päivittäin. Minulle on tärkeää, että tuotteita ei ole liikaa mukana kuljetettavaksi. Toki käytän ihon kuorintaa sekä kasvoille että vartalolle, kasvojen iholle naamiota, itseruskettavia jne, mutta nämä ”extratuotteet” käytän aina kotona kun tulee se fiilis käyttää kauneudenhoitoon enemmänkin aikaa. Peruspakettiin itselläni kuuluu putsari, kasvovesi, kasvovoide, silmänympärysvoide, arganöljy ja karitevoi. Pieni, näppärä ja erittäin hyvin minua palveleva paketti.

Nämä tuotteet kulkevat mukanani usein ja ei ole vielä tullut tilannetta mistä ihonhoidollisesta seikasta en ilman näitä pärjäisi. Kesällä laittaisin tähän vielä mukaan aurinkovoiteen, kunhan se aurinko alkaisi taas näyttäytymään. Luonnonkosmetiikan löydettyäni olen ollut erityisen innoissani ns. monikäyttötuotteista! Kuinka näppärää on ottaa pullo arganöljyä, kostetuttaa sillä vartalon iho, antaa kasvojen iholle hieman hoitavampi käsittely ja sipaista käsistä loput tuotteesta hellimään hiusten latvoja. Karitevoin olen kokenut maailman parhaaksi huulirasvaksi, laitan sitä myös kuiviin kantapäihin ja kyynärpäihin ja poikani pyytää aina laittamaan kyseistä rasvaa jos jokin kohta hänen ihostaan on ärtynyt.

Meikkipussini sisältö kattaa kaiken sekä juhla- että arkimeikkiin. Olen löytänyt itselleni oikeanlaiset meikkipohjatuotteet, joilla saat tehtyä sekä kevyemmän että peittävämmän pohjameikin tilanteen ja fiiliksen mukaan. Luomivärejä on useampi kappale, samoin huulipunia. Olen ”värimeikkien” käytössä todellakin fiilisihminen, välillä menee päiviä hyvin hillityllä meikillä ja joku päivä taas luomia koristaa turkoosi ja huulia voimakkaampi puna. Kaikki siis kulkee aina mukana, koska koskaan ei tiedä mihin joutuu ja mikä fiilis on! Erityishuomion antaisin myös siveltimille, joilla on iso osa meikin onnistumisessa. Eihän taloakaan ole hyvä rakentaa huonoilla työkaluilla, sama pätee meikin ”rakentamiseen” kasvoille. Siveltimet kylläkin kulkee niiden omissa Ecotoolsien pakkauksissa jotta ne pysyvät siistinä.

Siinä pintaraapaisu siihen, mitä beautybagini sisältää ja miksi. Koko työikäni kauneudenhoidon ja kosmetiikan parissa työskenneltyäni olen matkan varrelta laittanut vinkkejä korvan taakse ja ottanut niitä päivittäiseen käytäntöön, näistä lisää BeautyBag- sarjan seuraavissa jutuissa!

Kaunista päivää!

-Johanna-Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *