BeautyBagista kevyt kesämeikki

WP_20140804_086

Itselläni kesä on aikaa, jolloin haluan meikin olevan mahdollisimman nopeasti toteutettava, helppo ja naturelli, mutta kuitenkin näyttävä. Kesäksi beautybagini meikkipuoli vähenee melkeinpä puolella, sillä vuodenaikameikkaajana tykkään tuoda pimeisiin vuodenaikoihin lisää väriä ja poweria meikillä eri tavalla kuin nyt valoisaan aikaan, jolloin annan ihon hehkun toimia pääosassa. Otin melkoisen ”selfiesarjan” tämän aamun meikkailuista, step-by-step. Kaikki kuvat on otettu oman kylpyhuoneeni peilin edessä, joten kuvaus on toteutettu aina mahdollisimman samanlaisessa valaistuksessa, ilman muokkauksia, jotta nähtäisiin, miten suuren muutoksen pieni ehostus voi tuoda!

Naturel

WP_20140804_016

Me Butikissa myös omistamme tummia silmänalusia normaalia pidempään valvotuista kesäilloista, sekä allekirjoittanut auringon täyteisistä päivistä huolimatta hyvinkin kalpean ihon varsinkin kasvoissa. Siksi useimmiten meikin alle kasvojen ihoa kosteuttamaan meneekin Vita Liberatan Deep Silken Touch Face Gel, joka on väritön geelivoide levitettäessä, mutta alkaa pikku hiljaa muodostamaan päivetystä ihon oman pigmentin kanssa. Voiteen päälle voi melko nopeasti meikata, joten tuote sopii erinomaisesti nopeisiin aamuihin.

Pohja

WP_20140804_059

Meikkipohjalla on hyvin suuri merkitys meikin siisteydessä ja huolitellussa jäljessä. Eräs suuri meikkitaiteilija sanoi koulutuksessa jokunen vuosi sitten, että mikäli et ehdi muuta tehdä, tee hyvä pohja. Se pelastaa paljon. Erityisesti helteillä tykkään mahdollisimman kevyestä meikkipohjasta. Zaon Concealer – peitevärillä (491) peitän ihon pieniä virheitä ja tummia silmänalusia. Olen ollut tyytyväinen tuotteen hyvään kestoon ilman että pohjalla on mitään pohjatuotetta mihin se voisi kiinnittyä. Levitän concealerin Ecotoolsin peitevoidesiveltimellä, jolla tuote leviää hyvin ja jää tarpeeksi kevyesti iholle.

Kiinnitän peitevärin ja poistan kiillon Zaon Compact Powder- kivipuuterilla. Käytössäni on sävy 303, joka Ecotoolsin Kabuki-siveltimellä levitettynä myös kauniisti tasoittaa ihon sävyä. Kasvoille muotoa ja hehkua iholle tuon Zaon Mineral Cooked Powder- aurinkopuuterilla (341). Aurinkopuuterissa on hennosti helmiäistä, joka antaa kasvojen lisäksi ihanasti hohdetta myös dekolteelle. Aurinkopuuterille on oma siveltimensä Ecotoolsilla, mutta itse olen tykästynyt käyttämään korostussivellintä tämän levittämiseen.

Loppusilaus

WP_20140804_069

Koska olen piirteiltäni hyvin vaaleaksi luotu, on kulmani ja ripseni yleensä kestovärjätyt. Kulmien huolittelussa käytän Zaon Matt Eyeshadow 203 Ecotoolsin silmänrajaussiveltimen avulla. Kulmien muodon saa skarpimmaksi ja tuotua vähän lisää väriä. Itse tykkään voimakkaista mutta luonnollisista kulmista, ne tuovat särmää katseeseen. Samalla värillä ja siveltimellä teen ohuen rajauksen ripsien tyveen yläluomelle. Ripsiväri on ehdoton ja siltä haen volyymia ja näyttävyyttä. Silmät ja niiden muoto tulevat esille loistavasti!

Muuten joka päiväinen meikkini on aika lailla sama, lähden sitten töihin tai terassille, mutta huulipunalla saa luotua joka päivä vähän erilaisia fiiliksiä. Zaon ihanat, huulien kosteutta ylläpitävät huulipunat ja -kiillot ovat tulleet yhdeksi suosikkimeikikseni, kun ennen en huulimeikkiä paljon käyttänyt helposti kuivuvien huulien takia. Etenkin Matt Lipstickit ovat nyt käytössä ahkeraan, kuvassa 462 Old Pink. (Hurjan hieno mutta hivenen aavemainen sininen valoilmiö kajastaa keittiöstämme yllä olevassa kuvassa!)

Ready to go!

WP_20140804_085

Tässä helppo ja nopea kesämeikki valmiina, nopeasti toteutettuna kuudella tuotteella. Seitsemännen, eli Vita Liberatan kasvogeelin vaikutukset alkavat jo näkyä, sillä kuvien näpsimisen takia aikaa meni hiukan normaalia enemmän, heh!

Kaunista kesäpäivää!

-Johanna-Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *