BeautyNovember – Inspiroidu luumusta!

BeautyNovember – Inspiroidu luumusta!

Viininpunainen ja luumu ovat syksyn kestosuosikkisävyjä ja myös me Butikissa olemme aivan ihastuksissa näihin! Inspiroidu näistä sävyistä silmä- ja huulimeikkiisi.

luumu1 luumu2

Luumun sävy sopii kaikenvärisille silmille, mutta tuo erityisesti vihreää silmää esille. Voit tehdä tällä Zao Pearly Eyeshadow 118 Plum sävyllä koko liikkuvan luomen meikin, käyttää sitä varjostukseen tai luoda ohuella siveltimellä pehmeän ja utuisen rajauksen ripsirajaan. Luumun kaveriksi sopii todella hyvin vaaleat roosaan taittavat sävyt, joten kaveriksi tälle herkullisen dramaattiselle sävylle suosittelemmekin hempeän hohtavaa Pearly Eyeshadow 102 Pearly Pinkya tai mattaisempaa Matt Eyeshadow 208 Nudea.

luumu4

Silmämeikin ollessa kevyt, jopa pelkkä ripsivärin sipaisu, korosta huuliasi! Tähän sopii oivasti Matt Lipstick 468 Plum. Se luo syvän, tumman värin huuliin. Jos haluat mattahuulipunaan kolmiulotteisuutta ja tehtyä huulistasi mahdollisimman täyteläiset, laita huulien keskikohdalle, eli ns. pulleimmalle kohdalle, huulikiiltoa kevyesti töpöttämällä. Plum huulipunasävyn kanssa tähän sopii erinomaisesti Lipgloss  005 Burgundy. Tässä vinkki jolla saat huulipunan kestämään parhaiten; Käy huulien rajat kevyesti läpi Concealerilla, ja puuteroi huulten ympärys ja huulet. Tämän jälkeen rajaa huulet pienin vedoin meikkikynällä ja ”väritä” rajaamisen jälkeen huulet samaisella kynällä. Laita tämän päälle huulipuna siveltimellä, näin kestävyys on paras mahdollinen.

Ps. Vielä vinkki jolla vältyt pikkujouluissa huulipunan värjäymiltä skumppalasin tai kahvikupin reunoissa: kostuta kielellä huomaamattomasti kohta josta aiot juoda, ja näin huulipuna ei tartu kiinni lasin tai kupin reunaan!

Vielä viimeisenä silauksena kynsiin Zaon syvänsävyinen Nailpolish 651 Plum ja lookisi on supertrendikäs! Saat kynsilakkaan parhaimman keston levittämällä värilakan päälle läpinäkyvän päällyslakan.

luumu3Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *