BeautyNovember

BeautyNovember

030tpieni

Vaikka marraskuussa harmaus ja pimeys vallitsee ulkona, The Butik odottaa innolla alkavaa pikkujoulukauden kauneutta, kimallusta ja säihkettä! Haluamme tarjota loistavan edun päivittää juhlameikkivarastosi mm. trendikkäisiin väreihin ja tasaisiin, kestäviin meikkipohjiin.

Tämän viikon ajan tarjoamme kaikki meikkituotteemme verkkokaupassa ja Showroomilla -15%. Etuhintaisia tuotteita löytyy sarjoista Zao, Vita Liberata, Treat Collection ja Naturado. Edun verkkokaupassa voit hyödyntää alennuskoodilla BEAUTYNOV

01806pieni

Ja muistathan tämän:

14026_1546183325644013_2052117550421031958_n

The Butik & Zao Make-Up Cosmetics GIWEAWAY on menossa nyt!

Ja palkinto on upea! Kun saavutamme 2000 tykkääjään rajan Facebook -sivuillamme, jonka saavuttamiseksi täytyisi tavoittaa vain alle 300 kosmetiikasta kiinnostunutta, arvomme kaikkien Facebook-sivutykkääjien kesken
Zao Make-Up meikkipohjasetin, johon kuuluu:
Zao compact foundation kiinteä meikkivoide
Zao compact powder puuteri
Zao aurinkopuuteri & poskipuna magneettirasiassa
Voittaja saa itse valita tuotteiden sävyt. Arvo yht. 99€.

Toimi näin: Tykkää The Butik sivusta Facebookissa – Tykkää tämän linkin kuvasta – Jaa kuva – Kommentoi kuvaan nimikirjaimesi.
Toinen samanlainen tuotesetti arvotaan Instagram seuraajien kesken! Jos et siis vielä ole Instagram seuraajamme, löydät meidät sieltä nimellä #thebutikshop.

Päivityksen jakaminen ei ole välttämätöntä, mutta näin saamme nopeammin tavoitteen täyteen. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Onnea matkaan!

Kynsilakat

Kuinka käytän alennuskoodia?

Alennuskoodi kirjataan heti ostotapahtuman alkuvaiheessa. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry maksamaan niitä.
Kohtaan ”Mitä haluat tehdä seuraavaksi” merkitse kohta ” Käytä alennuskoodia” ja kirjoita alennuskoodi alla olevaan kenttään. Tämän jälkeen paina kohdasta ”Käytä alennuskoodia”, jolloin ohjelma laskee sinulle alennuskoodin oikeuttaman alennuksen. Alennuskoodia voi käyttää normaalihintaisiin tuotteisiin ja voit käyttää vain yhtä alennuskoodia kerrallaan.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *