Bio for Men – Tamanuöljyyn pohjautuvat luonnonkosmetiikkatuotteet miehille

Bio for Men – Tamanuöljyyn pohjautuvat luonnonkosmetiikkatuotteet miehille

Naturado tuotteita valmistava yritys, Comptoir Provencal des Argiles, on tuonut markkinoille myös miehille suunnatut ihonhoitotuotteet. Bio for Men tuotesarja perustuu tahitilaiseen Tamanuöljyyn. Tyynenmeren saarilta peräisin oleva Tamanuöljy on tunnettu sen kosmeettisista vaikutuksistaan ja sitä ovat käyttäneet pitkään mm. Maori heimon jäsenet.

Valikoimaamme kuuluu Bio for Men sarjasta partavaahto sekä kasvovoide. Kasvovoide korjaa, rauhoittaa ja uudistaa miesten ihoa.  Kasvovoiteen sisältämä Tamanuöljy rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen ja antaa iholle sen tarvitsemia ravinteita. Muita vaikuttavia raaka-aineita ovat mm. aloeveranlehtiuute ja papaya. Testasimme voidetta ja se saa pisteet erittäin miellyttävästä (ja miehille sopivasta) tuoksusta sekä nopeasta imeytyvyydestä!

Tamanuöljyä, papayaa ja kasviperäistä hyaluronihappoa sisältävä partavaahto suojaa ihoa parran ajon aikana samalla hoitaen sitä. Pehmeä vaahto helpottaa parran ajoa ja antaa iholle sen tarvitsemia ravinteita.

Käyttö: ravista pulloa ennen käyttöä ja käytä vaahto lämpimällä vedellä kostutetulle iholle. Viimeistele lopputulos parran ajon jälkeen Bio for Men sarjan kosteusvoiteella.

Partavaahto 18,90€
Kasvovoide 17,90€

Miehet, tervetuloa luonnonkosmetiikkaostoksille!

//Katja  1. Minulla on kuiva iho ja olen saanut monista tuotteista allergisen reaktion. Luuletko, että tämä tuote voisi sopia kuivalle, ja herkästi kaikkeen reagoivalle iholle?

    • asiakaspalvelu Says: syyskuu 13, 2017 at 12:24 pm

      Hei! Ja pahoitteluni että saat vastauksen kysymykseesi vasta nyt. On tietysti todella vaikeaa sanoa sopisiko tuote sinulle varmasti mutta yleisesti ottaen tuote on soveltunut hyvin herkkäihoisille sen sisältämien raaka-aineiden (öljyt, aloeveranlehtiuute ym.) ansiosta. Oletko huomannut jotain tiettyjä raaka-aineita mihin reagoit voimakkaimmin? Toinen tuote jota voisin suositella sinulle on Naturado Karite perusvoide, joka on kuivan ihon perusvoide ja ollut suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Terkuin, Katja The Butikista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *