Bio for Men – Tamanuöljyyn pohjautuvat luonnonkosmetiikkatuotteet miehille

Bio for Men – Tamanuöljyyn pohjautuvat luonnonkosmetiikkatuotteet miehille

Naturado tuotteita valmistava yritys, Comptoir Provencal des Argiles, on tuonut markkinoille myös miehille suunnatut ihonhoitotuotteet. Bio for Men tuotesarja perustuu tahitilaiseen Tamanuöljyyn. Tyynenmeren saarilta peräisin oleva Tamanuöljy on tunnettu sen kosmeettisista vaikutuksistaan ja sitä ovat käyttäneet pitkään mm. Maori heimon jäsenet.

Valikoimaamme kuuluu Bio for Men sarjasta partavaahto sekä kasvovoide. Kasvovoide korjaa, rauhoittaa ja uudistaa miesten ihoa.  Kasvovoiteen sisältämä Tamanuöljy rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen ja antaa iholle sen tarvitsemia ravinteita. Muita vaikuttavia raaka-aineita ovat mm. aloeveranlehtiuute ja papaya. Testasimme voidetta ja se saa pisteet erittäin miellyttävästä (ja miehille sopivasta) tuoksusta sekä nopeasta imeytyvyydestä!

Tamanuöljyä, papayaa ja kasviperäistä hyaluronihappoa sisältävä partavaahto suojaa ihoa parran ajon aikana samalla hoitaen sitä. Pehmeä vaahto helpottaa parran ajoa ja antaa iholle sen tarvitsemia ravinteita.

Käyttö: ravista pulloa ennen käyttöä ja käytä vaahto lämpimällä vedellä kostutetulle iholle. Viimeistele lopputulos parran ajon jälkeen Bio for Men sarjan kosteusvoiteella.

Partavaahto 18,90€
Kasvovoide 17,90€

Miehet, tervetuloa luonnonkosmetiikkaostoksille!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *