Saunan lämpöä ja luonnollista puhtautta: testauksessa Paris Exclusive sarjan tuotteet

Saunan lämpöä ja luonnollista puhtautta: testauksessa Paris Exclusive sarjan tuotteet

Saunan lämpö kutsui jo lauteille. Pukuhuoneen penkillä odotti pakkaus toisensa perään ihoa helliviä tuotteita. Melko nautinnollinen työilta kahdella nuorella naisella edessä!

Tarkoituksena oli siis testata itseemme uutuustuotteitamme Paris Exclusive-sarjasta. Kun puhutaan luonnonmukaisesti valmistetuista kauneustuotteista, voisiko parempaa paikkaa siihen löytää, kuin perinteinen mökkisauna. Luonto lähellä, niin ympäristössä kuin iholla.

pe tuotekuva pieni

Ennen saunaan menoa puhdistimme ihon Gentle Make-Up Removing Gel-puhdistustuotteella. Tämä hoitolatasoisen sarjamme putsari puhdistaa iholta hyvin meikin, ja käy myös silmämeikin puhdistamiseen. Geeli jättää hyvän puhdistustehonsa lisäksi ihon joustavaksi ja pehmeäksi. Hyvin pieni määrä tuotetta riittää puhdistamaan kasvot, kaulan ja dekolteen.

Kuorinnan teimme Gentle Marine Peel -kuorintavoiteella. Kuorintavoiteen rae on hyvin hienojakoista eikä saa tällaisen herkkähipiäisenkään naisen kasvoja punoittamaan, vaikkakin kuorinnan tuntee sitä tehdessään. Naamioksi valitsimme heleyttävän Beauty Balm maskin. Naamio on hyvin kevyt koostumukseltaan, eikä jähmety kasvoille. Se sopii hyvin herkkäihoisellekin, mutta kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti ns. karaistuneempaa ihoakin. Istuimme naamion kanssa miedossa löylyssä, eikä tuote muuttanut lämmössä muotoaan valuvaksi. Loistavaa, sillä itse lukeudun niihin henkilöihin jotka haluavat käyttää ”vaikutusajat” hyväksi, eikä pelkästään odotella.

Saunomisen jälkeen iho ei tuntunut lainkaan kiristävältä niinkuin monesti talvisaikaan minulle on käynyt. Kosteutusta oli selvästi siis tapahtunut! Puhtaalle iholle taputtelimme Anti-Age seerumin, joka imeytyi hyvin nopeasti. Tuote ei tuntunut iholla liian “tuhdilta”, vaikka testaajat olivat not-so-anti-age-henkilöitä. Iltasaunan päätteeksi seerumin päälle sopi erinomaisesti yövoide Night nourishing cream. Myös tämä imeytyi hyvin ihoon sinetöiden hyvän olon iholle.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *