Cattier kasvovoiteet eri ihotyypeille – hoitoa ja suojaa laadukkailla raaka-aineilla

Cattier kasvovoiteet eri ihotyypeille – hoitoa ja suojaa laadukkailla raaka-aineilla

Cattier Paris sarjan kasvovoiteet on jaoteltu eri ihotyyppien mukaisesti. Voiteita kuvaillaan nimellä päivävoide mutta etenkin näin kesäaikaan, voisimme sanoa voiteiden sopivan ympärivuorokautiseen käyttöön.

Yhteistä kaikille voiteille on riittoisuus, hyvä imeytyvyys sekä erityisen hyvä hinta-laatusuhde!

037004pieni

Kuivalle ja herkallä iholle ruusua ja jojobaa

Kuivan ihon voide sisältää mm. jojobaöljyä, ruusuvettä sekä kurpitsansiemenöljyä. Voide rauhoittaa ja ravitsee ihoa sekä suojaa sitä vapailta radikaaleilta ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Voide soveltuu ertyisen hyvin tuoksuyliherkille.

28,50€

038004pieni034004pieni

Normaalille iholle kookosta ja kurpitsansiemenöljyä

Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu voide sisältää kookosvoita, jojobauutetta, kurpitsansiemenöljyä sekä ruiskukkavettä. Jojobauute muodostaa iholle suojaavan kevyen kalvon, joka normalisoi talineritystä ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa.

22,50€

042004pienipaivavoide-normaali-iho-50-ml (1)m

Rasvoittuvan ihon avuksi karitevoita ja tähtiputki -sekä leväuutetta

Antioksidanttinen ja ravitseva hasselpähkinäöljy yhdessä karitevoin kanssa kosteuttavat, suojaavat ja pehmentävät ihoa tässä ravoittuvan ihon voiteessa. Puhdistavat ja supistavat aineet kuten tähtiputki- ja leväuute korjaavat,  tasapainoittavat ja rauhoittavat ihoa.

27,50€.

Loppuviikon ajan su 29.5.16 saakka, Cattier päivävoiteet -15%! Hemmottele ja hoida ihoasi nyt laadukkaalla kasvovoiteella.

Perjantaiterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *