Cattier Paris

Cattier Paris

Ihania tuoksuja, toisaalta taas raikasta tuoksuttomuutta. Hellävaraisuutta, mutta tehokkuutta. Kaikkea tätä tarjoilee Cattier Paris.

Cattier-tuoteperhe saapui uutuutena Butikiin noin joulukuun puolessa välissä, mutta sarjanahan Cattier ei ole maailmalla mikään uutuus; jo 60-luvulla kehitetty tuotesarja on Ranskan myydyimpiä luonnonkosmetiikan sarjoja! Nyt kuukauden kokeilun jälkeen jaan hieman omia kokemuksiani sarjasta.

2015-09-17 14

Vartalotuotteita Butikin valikoimaan kuuluu viisi; herkullisen makea Manteli-Kvittenhedelmä setti vartalovoiteesta ja suihkuvoiteesta, ihanan raikas Vihreä tee setti myös vartalovoiteesta ja suihkuvoiteesta sekä unisex-tuote, sporttinen ja rentouttava suihkugeeli, joka sisältää minttua, piparminttuöljyä ja valkoista savea. Suihkugeeli sopii koko vartalon pesutuotteeksi, sekä hiuksille että vartalolle. Mikä sitten on suihkuvoide? Suihkuvoide on maitomaisempi pesutuote, joka sisältää paljon kosteuttavia ainesosia. Puhdistaa hellästi herkemmänkin ihon. Vartalovoiteet ovat kevyitä ja imeytyvät todella nopeasti, mutta kosteuttavat ihon todella hyvin!

Kasvotuotteisiin saimme paljon kysyttyjä yksikköjä; puhdistusmaito, kasvokuorinta, kolme eri ihotyypin kasvovoidetta sekä miesten aftershave-voide. Puhdistusmaidon puhdistusteho yllätti tämän ”geelipesijän” täysin! Tuote tuntui ihanan hellävaraiselta iholla, mutta puhdisti tehokkaasti koko kasvot silmämeikistä lähtien. Todellinen positiivinen löytö, suosittelen!

paivavoide-normaali-iho-50-ml

Kasvovoiteista nappasin itselleni käyttöön kuivan ja herkän ihon voiteen. Voiteet on luokiteltu päivävoiteeksi, mutta mielestäni jokaista näistä voi käyttää myös 24h-voiteena. Itseasiassa kuivan ihon voide osoittautui niin täyteläiseksi, että se päätyikin minulle yövoidekäyttöön, johon se sopii täydellisesti. Ihoni onkin ehkä enemmän pintakuivuuteen taipuva kuin todella kuiva, joten tämä lienee syynä tähän. Yövoiteena kuivan ihon voide on valloittanut täysin minut, iho on joka aamu silkkisen pehmeä, täydellisesti hoidettu. Päivävoiteeksi itselleni paremmin sopi normaalin ihon voide, joka on koostumukseltaankin kevyempää, erinomaisesti levittyvää. Imeytyminen tapahtuu hetkessä ja kosteutustehoa löytyy todella hyvin. Rasvaisen ihon voidetta en ole kokeillut kuin paristi kiiltelevälle T-alueelle kasvoissa, sillä ihotyyppini ei lukeudu tämän voiteen piiriin, mutta positiivista on huomata, kuinka hyvin se vie kiiltoa pois, ja silti jaksaa kosteuttaa! Uskon että rasvaiselle ihotyypille tämä voide antaa täydellisen samettisen, silti hehkuvan pinnan ja hyvän hoidon.

Cattier-Finlande-1280x485pxkeskikoko

Kasvokuorintaan ihastuin heti, varsinkin sen tuoksuun. Niin pehmeä, täyteläinen mutta silti kevyt. Täydellistä aistihyväilyä! Myös käyttötarkoitukseensa tarkoitettuna tuote toimii todella hyvin, kuoriva rae on sopivan pieni jotta se ei ärsytä ihoa, mutta kuorii kasvot tehokkaasti.

Aftershavesta ei sattuneesta syystä ole omakohtaisia kokemuksia, mutta miessukupuolelta saadun palautteen mukaan tuote kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa todella hyvin, sekä koostumuksensa ansiosta levittyy erinomaisesti. Naisena miellyin myös siihen, miten miehekäs tuoksu miesten tuotteeseen on saatu luonnonkosmetiikan saralla!

Kokonaisuudessaan sarja saa minulta täyden kympin!

-JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *