Fashion week – Huolehdi syysihosta, kuori ja kosteuta

Fashion week – Huolehdi syysihosta, kuori ja kosteuta

Syksy on ankaraa aikaa iholle. Tuuli, kylmyys, sisäilman muutokset kuivempaan suuntaan sekä päivittäiset lämpötilojen vaihdokset aiheuttavat usein iholle murheita. Tästä syystä nyt onkin hyvä hetki kiinnittää huomiota ihonhoitorutiineihin. Tässä muutama vinkki!

FW2 ihonhoito

Kuorinnalla eloa ihoon!

Kuorinnalla poistetaan kuollut ihosolukko ja annetaan iholle näin paremmat valmiudet ottaa vastaan hoitavien tuotteiden ainesosia. Kuorinta luonnollisesti myös kirkastaa ihoa. Sisäilman muuttuessa kuivemmaksi huomaan, että säärieni iho alkaa olla päivä päivältä kuivempi. Olenkin ottanut tavaksi kuoria vartalon ihon kerran viikossa. Perusteellisempaan kuorintaan (esim. ennen itseruskettavien tuotteiden laittoa) käytän Vita Liberatan vartalokuorintaa, jossa on ihanan pehmeä koostumus. Muutoin käytän Naturadon kuorivaa Argan-Appelsiini suihkugeeliä, jossa kuorivia rakeita on hiukan vähemmän. Pariksi tälle tuotteelle sopii muuten tuoksullaan hurmaava Argan-Appelsiini vartalovoide.

EXFOLIANT RIAD 2014LAIT RIAD 2014

Koska Rosalia sarjan kasvokuorinta on meiltä tällä hetkellä loppu, suosittelemme kokeilemaan seuraavaa kasvokuorintaa: Mia Höytö Kaunis puhdistusainetta + sokeria! Kasvokuorinta on hyvä tehdä aina omalle iholle sopivalla tavalla. Mikäli ihosi on esim. couperoottinen, on kuorinta tehtävä harkitusti, ettei ihoa rasiteta liikaa. Muista myös kasvonaamiot! Naturado tuotesarjasta löytyy vihreää savea, aloeveraa ja mustaherukanlehtiuutetta sisältävä naamio, jota voi käyttää kasvojen ihon lisäksi myös esim. rasittuneeseen päänahkaan.

Jokainen ihotyyppi tarvitsee kosteutusta

Olipa ihosi kuiva, sekaiho tai rasvoittuva, tarvitsee se ajoittain kosteutusta. Mikäli esim. epäpuhtaan ihon pintakerros pääsee kuivumaan liikaa, voi se tukkia ihoa entisestään eivätkä epäpuhtaudet pääse poistumaan iholta. Yksi suosituimmista ihon puhdistustuotteista verkkokaupassamme on tällä hetkellä Naturado Misellivesi. Tuote on yksinkertaisesti todella hyvä! Misellivesi paitsi syväpuhdistaa, myös kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sen sisältämän hyaluronihapon ansiosta. Itse kuivaihoisena pyyhin misellillä kasvot aamuin ja illoin ja olen huomannut sen parantavan ihoni kosteustasapainoa. Ystäväni, jolla on rasvoittuva iho, käyttää myös aamuin ja illoin Misellivettä ja on voinut luopua päivävoiteen käytöstä koska tuote riittää kosteuttamaan hänen ihoaan.

IMG_1589pieni

Mia Höydön kosteusvoiteet löytyvät myös kätevässä matkakoossa.

Mia Höydön Unelma on palannut kesätauolta taas kosmetiikkavalikoimaani! Käytän tuotetta päivisin, koska se jättää iholle ihanan mattamaisen pinnan, jonka päälle on mukava meikata. Yöllä käytän joko Karite perusvoidetta, Arganöljyä tai Vita Liberatan sävyttävää Night Maskia. Kun ikää tulee lisää mittariin, olen huomannut silmänympärysvoiteen käytön tärkeyden. Silmänympärysalueen iho on ohut ja se kuivaa helposti. Siksi päivittäinen hoito varsinkin nykyisenä vuodenaikana on tärkeää. Mia Höydön Valo silmänympärysvoiteessa on mm. orgaanista mustaseljakukkauutetta, joka häivyttää tummia silmänalusia ja laskee turvotusta.

IMG_1581pieni

Ethän unohda huulia ja jalkoja

Olen nimittänyt Naturadon 100% karite eli sheavoin maailman parhaaksi jalkavoiteeksi. Sen rasvainen mutta hyvin imeytyvä koostumus tuntuu ihanalta jaloissa ja mikä tärkeintä, voide hoitaa tehtävänsä eli kosteuttaa super hyvin kuivia kantapäitä. Karitevoita voi käyttää myös kasvojen iholle, kuiviin kynsinauhoihin, hiuksiin tai vaikkapa pakkasvoiteena.

HURRAW! tuotesarjan huulivoiteet löytyvät jo monen lempituotevalikoimasta eivätkä pelkästään siksi, että niissä on ihanat tuoksut ja maut. Nämä raakahuulivoiteet hoitavat tehokkasti huulia niiden sisältämien raaka-aineiden ansiosta. Syksyn kirpeään säähän sopii täydellisesti raikas Lime maku!

Kun iho voi hyvin, näyttää myös meikki paremmalta. Huomenna luvassa taas meikkiaiheinen postaus!

Mikäli olette menossa I Love Me  -messuille viikonloppuna, toivotamme mukavia messupäiviä.

Kauneusterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *