Fashion week – Smokey & Red

Fashion week – Smokey & Red

Fashion viikon blogipostaukset päättyvät tänään tumman puhuvaan syysmeikiin.

FW5 smokey and red

Treat Collectionin Smokey Nails kynsilakka on tämän hetken ehdoton juttu! Upea tumman harmaa, lähes musta, lakka näyttää tyylikkään kauniilta kynsissä ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jos haluat olla hiukan perinteisempi, suosittelemme testaamaan Zaon klassisen kaunista kynsilakkasävyä Carmin Red.  Suosittelemme aina päällyslakan eli Top Coatin käyttämistä kynsiä lakattaessa. Se pidentää värilakan kestoa siistinä kynsissä ja antaa upean kiillon. Päällyslakkaa voi käyttää kynsissä myös sellaisenaan.

0071510

Huulimeikkipuolella kevyen syksyisen sävyyn huuliin antaa HURRAW! Black Cherry huulivoide, joka paitsi hoitaa huulia, tuoksuu se ihanan kirsikkaiselle. Huulivoiteen antama sävy on hyvin mieto mutta se toimii täydellisesti esimerkiksi arjessa korostamaan hiukan huulten omaa sävyä.

0131510

Zaon mattahuulipunasävy 465 Dark Red sen sijaan antaa huulille syvän punaisen sävyn. Tämä voisi olla se etsimäsi pikkujouluhuulipuna! Dark Red huulipunan pariksi sopii rajauskynä nro 610 Red Copper.

Silmämeikkipuolella smokey – eyes meikkiin sopivat mm. sävyt 110 Metal Grey sekä tietysti 206 Black, joka soveltuu myös silmänrajauksen tekoon. Muistathan, että Zaon luomiväreissä on paljon pigmenttiä, jonka vuoksi esim. silmämeikkiä tehtäessä kannattaa luomiväriä ottaa ensin vähän (varsinkin tummimmat sävyt) ja lisätä sitten tarvittaessa. Smokey eyes meikkiin sopivat myös tummat lilan sävyt, mm. sävy 205 Dark Purple.

Nyt toivotamme kaikille ihanaa syysviikonlopun jatkoa ja muistutamme, että alekooodi ILOVEME on voimassa su puoleen yöhön saakka ja sillä saa verkkokaupan kaikki tuotteet  – 15 % alennuksella!

Ostoksille pääset täältä.

Lauantaiterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *