Fashion week – Viininpunaista ja luumua

Fashion week – Viininpunaista ja luumua

Syksy on vahvojen värien aikaa. Kun Suomen luonto antaa parhainta väriloistoaan, on trendikkäintä leikitellä väreillä itsekin, niin vaatetuksessa kuin meikissäkin. Viininpunaisen ja luumun sävyt ovat syksyn ajan kestosuosikkeja.

FW4 luumu ja viininpunainen

Zao tarjoaa silmämeikeissäkin kauniita punertavia sävyjä ja poimimmekin sieltä ehdottomiksi syksyn suosikeiksi Pearly eyeshadow 104, jonka voi käyttää liikkuvalle luomelle tai ripsirajaan tekemään pehmeän rajauksen. Jos haluat jotain spesiaalia ja todella näyttävää, tee vahvempi rajaus hieman kimaltavalla nestemäisellä eyelinerillä 063 Plum. Mikäli musta eyeliner tuntuu tutulta ja turvallisemmalta, Plum antaa mahtavan tehosteen mustan eyelinerin viereen piirrettynä ohuena viivana. Metallinhohtoista näyttävyyttä! Luumun ja kanervan sävyt tuovat erityisen hyvin vihreää silmän väriä esille, mutta sopivat kaikille silmien värille.

IMG_7700pieni

Rajauskynä 606 Plum on niin sanotusti monitoimikynä, eli voit käyttää sitä myös silmien rajaukseen, mutta täydellinen pari se on huulten rajaukseen Matt lipstick 468 Plumille. Saat näyttävät, dramaattiset huulet, joiden sävy on kuitenkin pehmeä. Ehdottoman hyvä pari esimerkiksi iltajuhlan huulimeikkiin, miksi ei aivan tavalliseen työpäiväänkin kevyen silmämeikin vastapainoksi. Kevyemmän syksyn huulimeikin tarjoaa tahmaamaton Lipgloss 005 Burgundy. Tämä on oma suosikkini jokaiseen päivään, huulikiilto antaa juuri sopivan verran näyttävää väriä, huulet jäävät terveen ja täyteläisen näköisiksi juuri sopivan kiiltomäärän ansiosta. Mahtava tuote käyttää vaikka aivan ainoana meikkituotteena tai osana näyttävää juhlameikkiä, tästä on todella moneksi!

Ihanista uutuuksistamme, kynsilakoista, syksyn kuumimmat sävyt ovat Zaon Plum ja Treat Collectionin Statement. Molempien suosio pääsi yllättämään ja tuotteet myytiin heti saavuttuaan, Statementia saamme pian lisää verkkokauppaamme, Zaon Plumia pääset ostamaan vaikka heti!

IMG_7449pieniIMG_7588pieni

Nyt saa olla rohkea värien käytössä, säteillään kilpaa luonnon väriloiston kanssa!

Muistathan, että alekoodilla ILOVEME saat nämä ja kaikki muut verkkokauppamme tuotteet tämän viikon ajan – 15 % alennuksella.

Kauneusterveisin,

JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *