Garden Party – kauneutta & muotia

Garden Party – kauneutta & muotia

Järjestimme keskiviikkona Savonlinnassa puutarhajuhlat yhdessä paikallisen muotialan yrityksen, Inga Fashionin kanssa. Kuten tähän kesään kuuluu, sää oli todella epävakaa ja loppuun saakka jännitimme saapuuko sade ja pilaa puutarhajuhlamme. Näin ei onneksi kuitenkaan käynyt! Ensimmäiset sadepisarat putoilivat vasta kun viimeiset asiakkaat olivat jo matkalla kohti kotia.

00102pieni

 

0022pieni

Inga Fashionin kaunis ja tunnelmallinen myymälä sijaitsee Savonlinnan keskustassa, osoitteessa Olavinkatu 41. Pienellä sisäpihalla oleva ihana puutarha toimi The Butikin tuotteiden esittelypaikkana. Aurinkoinen ilma olisi tosiaan ollut plussaa mutta olimme erittäin iloisesti yllättyneitä illan kävijämäärästä. Kiitokset siis kaikille osallistujille! Oli jälleen kerran aivan mahtavaa huomata kuinka kiinnostuneita ihmiset ovat luonnonkosmetiikasta. Puutarhajuhlien ehdoton ykkössuosikki oli muuten Misellivesi!

096pieni

 

098pieni

121pieni

109pieni

Inga Fashionin puolella kävi myös kuhina ja asiakkaiden mukaan tarttui upeita kesävaatteita ja asusteita. Suosittelen vierailua Inga Fashionissa mikäli Savonlinnassa päin liikutte. Kuten kuvista näkyy, laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös liiketila on sisustettu erittäin hyvällä maulla. Asiakkaita palvelee iloinen ja ihana Henna.

0032pieni

 

0042pieni

 

0062pieni

Juhlissa vieraili myös suloinen Rauli -koira 🙂

134pieni

Jengi koossa illan päätteeksi!

129mvipieni

Seuraavana päivänä pilvet olivat väistyneet ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Savonlinnaa parhaimmillaan. The Butikin Showroom & Shop sijaitsee aivan tässä saimaan rannalla, osoitteessa Puistokatu 5. Tervetuloa myös sinne ostoksille.

011pieim

Mukavaa viikon jatkoa!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *