Girls talk

Girls talk

Vietimme eilen ystävien kanssa iltaa yhdessä pääsiäisillallisen merkeissä ja kuten lähes aina, puheet siirtyivät niihin meitä naisia kiinnostaviin aiheisiin: meikkeihin ja kosmetiikkaan.

Ystäväni ovat The Butikin luonnonkosmetiikan suurkuluttajia. Eilisillan keskusteluissa esille nousivat nämä tuotteet:

001m

Olen itse käyttänyt pitkään Ruusuvettä kasvovetenä ja vasta viime aikoina ottanut Mia Höytö Cosmetics SÄIHKE kasvoveden käyttööni. Tuote on huikea! Se viimeistelee ihanasti ihon puhdistuksen ja jättää ihon pinnalle sileän, kosteutetun, pinnan. Tuoksu on myös allekirjoittaneen sekä muun arvosteluraadin mieleen! Naturadon Ruusuvesi pysyy jatkossakin luottotuotevalikoimassani mutta sen rinnalle on nyt tullut pysyvästi myös SÄIHKE.

005m

Voidepuolella luotamme vahvasti myös Mian tuotteisiin. Matkakokoiset Ihana, Unelma ja Valo kulkevat kätevästi mukana reissuilla ja tuotteiden riittoisuuden vuoksi kestävät myös pitkään käytössä. Sekä syväkosteuttava Unelma, että kosteuttava Ihana soveltuvat erinomaisesti meikin alle. Naturadon uutuustuote Karite perusvoide on saanut paljon positiivista palautetta tuotetta testanneilta! Voide on koostumukseltaan paksu ja erittäin hoitava. Näin kuivaihoisena olen käyttänyt voidetta muutaman kerran viikossa kasvojen iholle ja saanut tarvittavaa apua kosteusköyhyyteen. Neutraalin ja pehmeän tuoksuinen voide soveltuu erinomaisesti koko perheen käyttöön.

011m 016m

Tehotuotteiden suosikiksi raadissamme nousi tällä kertaa Rosalia -sarjan HA seerumi. Erityiskiitosta sai tuotteen geelimäinen koostumus sekä pipettiannostelija, jonka avulla tuotetta on helppo annostella muutama tippa vaikkapa yövoiteen joukkoon. Kevät on jatkuvasti muuttuvista sääoloista ja lämpötiloista sekä siite -ja katupölystä johtuen rankkaa aikaa iholle. Siksi nyt onkin tärkeää panostaa perusteelliseen ihonhoitoon kaikkine tehotuotteineen!

033m

Vuodenaikaan kuuluvat myös olennaisesti sävyttävät tuotteet, joista Naturadon BB-voide Sable ja Vita Liberatan asteittain sävyttävä kasvovoide ovat ehdottomia suosikkeja!

018m

Aurinkoista pääsiäisen jatkoa ja muistathan käydä kurkkaamassa Ihonhoitoviikkomme edut täältä. Saat tänään ja huomenna maanantaina lisäksi kaikki tilaukset toimituskuluitta.

Pääsiäisterveisin,

Katja

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *