Hemmottelua Äidille ja miksei itsellekin – poimi parhaat lahjavinkit

Hemmottelua Äidille ja miksei itsellekin – poimi parhaat lahjavinkit

Kiire, stressi ja väsymys paistaa monen äidin kasvoilta. Tehtävää on paljon ja arki kiireistä. Siksipä henkilökohtainen hemmottelulahja toimii aina omalle äidille, vaimolle tai vaikkapa tyttöystävälle!

Kokosimme tähän muutamia eri hintaluokkien lahjaideoita luonnonkosmetiikkavalikoimastamme:

Lahjasetti 1 (59€)

Täydellinen hemmottelupaketti rakkaalle äidille!

Tämä tarjoushintainen tuotesetti sisältää hellävaraisen Rosalia kasvokuorinnan sekä miedosti puhdistavan ja ihoa kirkastavan Rosalia kasvonaamion. Näiden tuotteiden avulla ihoon saadaan uutta elinvoimaa ja menneen talven kuollut ihosolukko saa kyytiä! Kolmantena tuotteena setissä on Rosalia Absolu Anti – Age kasvoseerumi, joka ravinnerikkaalta raaka-ainelistalta löytyy mm. Myskiruusuöljyä, Arganöljyä, Auringonkukkaöljyä, Manteliöljyä sekä Aprikoosinsiemenöljyä. Öljyt antavat iholle hyviä rasvahappoja ja parantavat ihon kimmoisuutta. Seerumissa on kevyt ja miellyttävä koostumus ja se soveltuu erityisen hyvin kuivan sekä herkän ihon hoitoon.

Tuotesetin tarjoushinta 59€ (70,70€)

Lahjasetti 2 (31,90€)

Kuorinta ja kasvonaamio ovat tuotteita, jotka usein puuttuvat monen perusvalikoimasta. Yllätä äiti siis tällä lahjasetillä, johon kuuluu Rosalia hellävarainen kasvokuorinta sekä sekä miedosti puhdistava ja ihoa kirkastava Rosalia kasvonaamio.

Tuotesetin tarjoushinta 31,90€ (37,80€)

Seerumi on ihonhoidon luksustuote

Öljypohjainen Anti – Age seerumi vai geelimäinen hyaluronihapposeerumi? Tarjoamme nyt myös kaikki kasvoseerumit tarjoushinnoin! Seerumeiden hinnat alkaen 29,90€.

Anna Äidin tehdä valinta itse!

Voit hankkia verkkokaupastamme myös sähköisen lahjakortin, joka lähetetään suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Lahjakortin voit hankkia täältä ja valita itse summan. Lahjakortilla äiti pääsee shoppailemaan vaikkapa uusia meikkejä tai itselleen sopivia ihonhoitotuotteita.

Muistathan, että voimme halutessasi lähettää paketin myös suoraan lahjan saajalle! Muista tällöin täyttää tilausta tehdessäsi kohta ”Haluan käyttää uutta osoitetta” ja kirjoita tietokenttään lahjansaajan tiedot (nimi, osoitetiedot).

Äitienpäivätarjoukset ovat voimassa ti 8.5 saakka.

Toivotamme kauniin keväistä loppuviikkoa!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *