Herkkä ja helposti reagoiva iho – mikä avuksi?

Herkkä ja helposti reagoiva iho – mikä avuksi?

Ihon kutina ja kuivuus, tukkeumat ja nenää ärsyttävät tuoksut. Monilla meistä iho ja aistit reagoivat joko säännöllisesti tai tiettyinä aikakausina erilaisiin ärsykkeisiin. Ja kuinka inhottavaa ja kokonaisvaltaista se onkaan kun oma iho voi huonosti?

Iho on ihmiskehon suurin elin ja sen hyvinvointiin vaikuttavat monet tekijät. Stressi ja kuukausittain muuttuva hormonitoiminta vaikuttavat monella meistä naisista ihon kuntoon ja itse huomaan sen epämääräisinä näppylöinä ja toisaalta myös pintakuivuutena hormonaalisella alueella (leuka ja leukaperät, suun ympärys). Monilla naisilla kuukautiskierto voi tuoda iholle myös rasvoittuvuutta. Hormonaalisten muutosten aiheuttamiin ihon-ongelmiin ei valitettavasti voi juurikaan vaikuttaa muutoin kuin huolehtimalla ihon ja kehon hoidosta. Sen sijaan stressiperäiseen reagointiin voi. Pyri tasapainottamaan elämäsi rytmiä ja huolehdi monipuolisesta ravinnosta sekä riittävästä veden saannista ja liikunnasta. Vitamiinit ja esimerkiksi omega rasvahapot vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon, joten niiden riittävästä saannista on hyvä pitää huoli. Liika sokerin ja viljatuotteiden käyttö voi helposti myös näkyä kasvoilla. Usein haemme syytä kosmetiikkatuotteista ihon huonoon kuntoon vaikka syy voikin piillä syvemmällä kehossa.

Uudet täsmätuotteet herkälle iholle

Rosalia uutuustuote Hypoallerginen 24h kasvovoide on kehitetty herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Voide on tuoksuton ja siitä on jätetty pois raaka-aineet, jotka allergisoivat helposti. 24h voide sisältää mm. Myskiruusuöljyä, jolla on rasvahappopitoisuutensa vuoksi ihoa tehokkaasti ravitseva ja uudistava vaikutus, hasselpähkinäöljyä ja sheavoita sekä mustaherukanlehtiuutetta ja risiiniöljyä, jotka toimivat ihoa rauhoittavina ja antiseptisina raaka-aineina. Voiteen koostumus on fludi eli hyvin liikkuva ja se onkin todella riittoisa ja imeytyy ihoon nopeasti jättäen ihon silkkisen pehmeäksi. Tämä lempeä ja ravitseva voide soveltuu siis herkälle iholle mutta myös normaalin ihon ylläpitäväksi kasvovoiteeksi.

37,90€ 50 ml

Samaisen sarjan syväkosteuttava kasvovoide on intensiivisesti ihoa kosteuttava ja hoitava voide, joka sisältää mm. myskiruusu-, jojoba-, avokado- ja manteliöljyä sekä sheavoita. Voiteesta iho saa paljon rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä ihon tasapainon säilymiseksi. Koostumukseltaan fluidi eli liikkuva voide kosteuttaa tehokkaasti kuivempaakin ihoa. Voiteessa on mieto ruusun tuoksu. Olen itse käyttänyt nyt kesällä tätä voidetta yövoiteena ja 24h voidetta päivävoiteena ja ollut tyytyväinen yhdistelmään. Syksymmällä siirryn todennäköisesti käyttämään tätä voidetta myös päivällä.

36,90€ 50 ml.

Herkän ihon puhdistustuotteeksi suosittelemme Rosalia puhdistusmaitoa, joka on kuulunut valikoimaamme myös aikaisemmin! Rosalia tuotesarjan pakkaukset ja osittain myös raaka-ainesisällöt uudistuivat viime vuonna ja nyt sarjalla on paitsi tyylikkäämpi ulkoasu, myös entistä hellävaraisemmin ihoa hoitavat tuotteet. En ole itse koskaan kuulunut puhdistusmaitojen käyttäjiin mutta kun ensimmäistä kertaa testasin tätä tuotetta, ihastuin siihen välittömästi. Tuotteessa on hurmaavan lempeä tuoksu ja vaikka se on iholle hellävarainen, puhdistaa se meikin tehokkaasti. Voit lukea tuotetestauksistamme lisää täältä.

Ravitsevia kasviöljyjä ja –kukkaisvesiä sisältävä puhdistusmaito puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti meikin kasvoilta. Tuotteella saa puhdistettua hyvin myös silmämeikin. Vaikuttavina raaka-aineina ovat mm. myskiruusuöljy ja aprikoosinsiemenöljy sekä mustaherukanlehtiuute. Puhdistusmaito jättää ihon raikkaan ja ainutlaatuisen pehmeän tuntuiseksi.

Käyttö:
 Annostele tuotetta vanulappuun ja pyyhi kasvot aamuin ja illoin. Ei huuhdella pois.

200ml 19,90€

Muistathan myös Rosalia sarjan hellävaraisen kasvokuorinnan!

Lähetän nyt aurinkoiset juhannusterveiset täältä Naturado ja Rosalia tuotesarjojen kotikonnuilta Etelä-Ranskasta! Mikäli luonnonkosmetiikan shoppailu on mielessä juhannuksena, voit hyödyntää koko kesän voimassa olevan etukoodin kesä2017, jolla saat yhden kertaoston verkkokaupastamme – 17 % alennuksella. Etukoodia voi käyttää 1 kerran / asiakas normaalihintaisiin tuotteisiin.

Kaunista, rentouttavaa ja nautinnollista keskikesän juhlaa!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *