Hetken kuin Prinsessa Ruusunen

Hetken kuin Prinsessa Ruusunen

WP_20140828_006

Eilisiltana hyllyyni muutti täysin uusi tuttavuus, mikä kirvoitti minut heti tähän fiilistely- ja hehkutuskirjoitukseen. Edellisen kasvovoiteeni loputtua valitsin käyttööni Rosalian kasvovoiteen, pari viikkoa sitten meille Butikiin Ranskasta rantautuneen uutuustuotteen. Tämä ”ranskatar” ihastutti heti!

Voide annostellaan pumppupullosta, mistä itse pidän erityisen paljon. Voidetta ei tule liikaa ja hygieenisyys säilyy. Koostumus Rosalian voiteessa on kevyt, juuri sopivan juokseva, pelkästä koostumuksesta tulee mieleen että tuote levittyy ja imeytyy hyvin. Kasvoille levitettäessä tuote toimiikin juuri näin. Ihanan raikas, kevyt olo iholla, tuote imeytyy hetkessä ja ainut tunne mikä iholle jää, on ylellinen pehmeys. Tämä tunne huolimatta siitä, että kausiflunssa on saavuttanut minut, eikä ihon kunto niistämisestä johtuen ole ihanteellinen näinä päivinä. Voide siis joutui todelliseen testiin enkä silti joutunut pettymään.

WP_20140828_003

Tuoksultaan Rosalia-sarjan tuotteet ovat nimensäkin mukaisesti ruusuntuoksuisia. Itse olen välillä karsastanut ruusun tuoksua jos se on keinotekoisesti tehty, mutta tässä tuotteessa tuoksu on huumaavan pehmeä, miellyttävä ja aito. Kävin vertaamassa tuoksukokemusta maljakossa olevien ruusujen tuoksuun ja fiilis molemmista oli samanmoinen. Tuoksu tuntui vielä muutaman minuutin päästä ihollani hentoisena tuulahduksena ja hävisi hetken päästä. Vaikka sarjan tuotteissa tuoksu on voimakkaampi kuin monissa muissa käyttämissäni, ei se ollut lainkaan häiritsevä vaikka sairastan astmaa ja monet hajut saattavat ärsyttää.

Rosalian kasvovoide on syväkosteuttava, joten voin kuvitella että viileämpiin vuodenaikoihin siirryttäessä tämä on ihanteellinen pitämään poissa kylmän ja viiman aiheuttamat kuivuudet. Voiteessa on käytetty äärimmäisen kekseliäästi erilaisia öljyjä. Myskiruusu- ja avokadoöljyt kosteuttavat, pehmittävät ja tasoittavat ihoa, sekä antavat anti-age vaikutusta. Jojobaöljy säätelee talin tuotantoa ja tuote tuntuikin jättävän mattaisen pinnan iholle, joten se on varmasti ihanteellinen myös meikin alle. Jo pelkästään monipuolisten öljyjen vuoksi en keksi ihotyyppiä, jolle tuote ei sopisi.

Aiemmin illalla oloni ei siis ollut flunssan takia mitenkään prinsessaruususmainen, mutta tuoksuihmisenä ja ihon hyvästä olosta nauttivana sain kokea Rosalian kasvovoiteen kautta pienen ruusushetken. Rosalia-sarjassa on uutuuksina meille ilmestynyt myös kasvojen hellävarainen kuorinta, kiinteyttävä seerumi, puhdistusmaito ja myskiruusuöljy. Sarjassa löytyy uutuuksien lisäksi ”vanhemmat tutut”, paljon kiitosta saaneet deodorantti ja palasaippua.

Ruusuisia hetkiä päiväänne toivottaa JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *