Hiukset hallintaan!

Hiukset hallintaan!

Sähköiset hiukset ja kuiva päänahka vaivaavat monia pohjolan kylmissä olosuhteissa. Hiukset eivät saa tarpeeksi kosteutta ilmankosteuden ollessa vähäistä, eikä myöskään hiuspohja. Tästä syystä päänahka hilseilee kuivuuttaan ja hiukset lentelevät kuin niitä olisi ilmapallolla hangattu.

Myös tämä vaiva iskee minun päähäni aina kun kylmä kausi alkaa. Kunnes päätin testimielessä kokeilla, millaisia taikoja öljymme saavat aikaan. Tietäen, että aamulla menisin suihkuun hiusten pesulle, hieroin illalla kauttaaltaan koko hiuspohjaani hyvin kosteuttavan arganöljyn. Laitoin Naturadon pumppupullosta monta pumppausta öljyä sormenpäihin ja surutta hieroin hiuspohjani hyvin öljyiseksi. Hiusten pituudet käsittelin Naturadon avokadoöljyllä. Omaan pitkät, vaaleat hiukset, joten avokadoöljyäkin laitoin useamman painalluksen, jotta ne imivät öljyä itseensä aimo annoksen!

hiusblogi1

Sidoin hiukset letille ja peitin tyynyn pyyhkeellä jotta öljyä ei imeytyisi tyynyyn. Öljyt saivat vaikuttaa hiuksissani koko yön, kunnes aamulla pesin ne. Tuotteina käytin Naturadon käsiteltyjen hiusten shampoota sekä hoitoainetta. Vaahdotin hiuspohjan kahdesti, jotta liika öljy varmasti lähtisi pois. Suihkun jälkeen laitoin vielä pituuksiin hiuksiin jätettävän hoitoaineen sijaan Naturadon risiiniöljyä kuten tavallisestikin. Risiiniöljy nimittäin silottaa ja vahvistaa hiusta antaen sille luonnollista kiiltoa.

Föönauksen jälkeen en voinut kuin ihmetellä. Hiukset olivat ilmavat, mutta eivät yhtään sähköiset. Päänahka ei hilseillyt enää, vaan oli oikein hyvinvoivan näköinen. Tästä kokeilusta on nyt yli kuukausi ja olen välissä toistanut latvoihin käsittelyn avokadoöljyllä kerran ja nyt ajattelin alkuvuodesta tehdä koko setin toistamiseen. Tosin päänahan kuivuus on pysynyt hyvin aisoissa.

hiusblogi3

Ota tästä vinkki hiusten talvihoitoon. Öljyn määrällä voit säädellä hoidon myös ohuemmille hiuksille, omani ovat kai keskivertoa paksummat ja karheammat. Mutta uskallan suositella samoilla tuotteilla tehtävää hoitoa kaikille. Asiakkaaltamme saimme myös kiitokset Naturadon Valkoisen saven vaikutuksesta hiuspohjassa, joka oli ärtynyt pahasti. Yksi kerta auttoi jo hillitsemään kutinaa ja punoitusta. Myös vihreän ja valkoisen saven yhdistelmä hiuspohjassa on toiminut, valkoinen savi rauhoittaa hiuspohjaa ja vihreä savi säätelee hiuspohjan talintuotantoa. Lopputuloksena saat kuohkeat hiukset ja terveen hiuspohjan.

Myös vaate- ja harjavalinnat on suositeltu muuttamaan luonnonmateriaaleihin, jotka eivät aiheuta hiuksiin sähköisyyttä samalla tavalla kuin keinokuidut.

Hiuskauneutta myös pipokautena toivottaa Johanna

Ps.Kaikki tässä mainitut tuotteet kuuluvat myös aletuotteisiimme 15.1. saakka! Nyt voit siis shoppailla kaikki ihanat tuotteet normaalia edullisemmin!



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *