Huomioi nämä pakkasihon hoidossa! 3 helppoa kauneusvinkkiä

Huomioi nämä pakkasihon hoidossa! 3 helppoa kauneusvinkkiä

Kauniit pakkaskelit voivat olla petollisia iholle. Listasimme kolme tärkeää asiaa, jotka on syytä pitää mielessä, jotta saat ihosi pysymään hyvinvoivana:

Suojaa ihosi ulkona

Muistat varmaan kuinka lapsena vanhemmat laittoivat poskillesi pakkasvoidetta? Pakkaset voivat todella puraista poskia ja jättää iholle pysyviä vaikutuksia. Ihon paleltumisella voi olla vaikutusta mm. couperosan syntyyn. Katkeilleet pintaverisuonet näyttävät ikävältä iholla ja siksi ulkoillessa kasvot onkin syytä suojata vaikkapa tuhdilla Karitevoilla , Aprikoosinsiemenöljy Karitevoiteella tai Monoi Karitella ja kaulaliinalla. Muista myös aurinkovoide!

Läträä kasvovedellä

Ihon pintasolukon kuivuessa liikaa, menee iho usein tukkoon ja häiritsee näin ihon perustoimintoja. Perusteellinen kosteutus onkin tarpeen pakkaskausilla ja siihen oivallinen apu on kasvovesi! Kasvovesi paitsi kosteuttaa ihoa, myös parantaa muiden hoitotuotteiden kuten seerumeiden ja kasvovoiteiden imeytymistä ihoon. Uusin tulokkaamme Naturado Ruusuvesi raikastaa, rauhoittaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Se auttaa ikääntyneempääkin ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja edistää ihon luonnollisen hyvinvoinnin säilyvyyttä.  Ihana ruusun tuoksu hemmottelee myös hajuaistia kun suihkauttelet tuotetta kasvoille!

Helli ihoa naamioilla

Nyt jos koskaan on oikea hetki käyttää hoitavia ja kosteuttavia kasvonaamioita. Naamioiden teho perustuu aktiivisiin ainesosiin, jotka boostaavat ihon toimintoja. Rosalia uutuus, hellävarainen kasvonaamio hoitaa ihoa myskiruusuöljyn avulla, NAVEEN Hydrating Mask kangas kasvonaamiossa raaka-aineina on käytetty damaskosruusun terälehtiä, fermentoitua retiisiä, kamomillaa, aloe veraa ja hyaluronihappoa.

Huulille suosittelemme Naturado Karite huulivoidetta, jonka muuten lahjoitamme tänään 8.3 Naistenpäivän kunniaksi kaikkiin verkkokaupan tilauksiin!

Kaunista Naistenpäivää juuri Sinulle <3

Terveisin,
KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *