Hurraa Hurraw!

Hurraa Hurraw!

Hurraw_FlavorPages_Cinnamon_M

Kuumeisesti odottamamme pienet ihanat saapuivat viime viikolla Butikiin! Seitsemän eri makuista ja tuoksuista pakettia hurmasivat heti. Hurraw!-huulivoiteet lähtivät nimittäin samalla viikolla mukaan pariin asiakastapahtumaan ja asiakkaat pääsivät tuoksuttelemaan ja fiilistelemään tuotteita. ”Niin aito tuoksu.” ”Aaah miten ihana, melkein tekisi mieli syödä.” Muun muassa näitä kommentteja kuultiin emmekä olleet yhtään yllättyneitä, Hurraw! oli tehnyt meihin saman vaikutuksen jo aiemmin.

Tuoksun ja maun lisäksi huulivoiteilla on myös se tärkein ominaisuus, se todella toimii. Itse olen ollut tähän asti huulirasvan suurkuluttaja, koska välillä veden juonti meinaa unohtua liian vähäksi ja huulet reagoivat heti tähän. Otettuani käyttöön Hurraw!-voiteen, on kerta aamulla ja kerta illalla melkeinpä riittänyt. Lisäkertoja tietysti saattaa lipsahtaa päivän mittaan, koska maku on niin herkullinen.

Tässä lyhykäisyydessään seitsemän uutuuttamme. Kaikki tuotteet ovat luomulaatuisista raaka-aineista valmistettuja, gluteiinittomia, soijattomia eikä mitään ole testattu eläimillä. Maut ovat niin erilaisia, että varmasti jokaiselle löytyy oma suosikkinsa. Tai hanki vaikka kaikki, niin voit käyttää fiilispohjalta mitä milloinkin!

Hurraw_FlavorPages_Lime_M

Black Cherry: Kirsikan hedelmäisyys hurmaa tässä sävyttävässä huulivoiteessa. Hyvän hoidon lisäksi voide antaa siis myös kauniin punaisen sävyn huulillesi.

Cinnamon: Tuoksu tuo mieleen jouluaamun riisipuuron kanelilla varustettuna. Ehdottomasti juuri tämän ajan fiilistelytuote! Myös tämä voide antaa huulillesi kauniin punertavan sävyn.

Coconut: Ei liian kookoksinen, mutta tarpeeksi. Tuoksu on todella pehmeä, ei yhtään imelä. Täydellisen harmoninen kookoksen tuoksu ja maku yhdistettynä kookosöljyn antamaan mielettömään kosteutustehoon.

Vanilja: Pumpulinpehmeä vaniljan tuoksu hurmaa myös ne, ketkä eivät niin voimakkaista tuoksuista pidä. Kuitenkaan tämä voide ei jää lainkaan muita vähäisemmäksi, vaan vanilja tuoksuu ja maistuu ihanan aitona.

Licorice: Ehkä eniten hilpeyttä herättänyt voide, sehän tuoksuu oikeasti ihan lakulle! Sekä maku että tyylikäs harmaa ulkokuori ovat tehneet tästä monen miehen suosikin, mutta yhtä lailla se on löytänyt paikkansa monen naisen huulilla.

Lime: Niin raikas ja hivenen kirpeä, kuin tuulahdus kesästä. Tämä hurmasi heti tuoksunsa erilaisuudellaan ja keveydellään.

Kapha: Intialaisen maustekaupan tuoksu. Voimakas mutta pehmeä, mieleen iski Bollywood elokuvat. Maku taas toi mieleen jonkun lapsuuden ajan lempparikarkeista. Kapha sisältää myös risiiniöljyä, jolla on tulehduksia hoitava vaikutus.

Hurraw_FlavorPages_Kapha_MVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *