Hurraw! Moon Balm

Hurraw! Moon Balm

Joku aika sitten sain testiin Hurraw! Moon Balmin ja hehkutukseni tästä tuotteesta tutuilleni oli suurta, mutta ansaittua. Itselläni huulet kuivavat liiankin helposti, Hurraw! huulivoiteet ovat antaneet tähän paljon helpotusta mutta en voi sanoin kuvailla sen aamun tunnetta, kun heräsin huulet täydellisen kosteutettuina ja silkinpehmeinä. Huulipunakin levittyi aamulla tasaisemmin kuin koskaan, olihan pohja sille aivan mahtava.

20150728_141742

”Moon balm on tuhti, kermainen ja runsas huulivoide, joka kosteuttaa huuliasi tehokkaasti läpi yön. Vanilja ja kamomilla tuudittavat sinut levolliseen uneen.
Moon balm on HURRAW! huulivoiteista hoitavin ja se sisältää manteliöljyn lisäksi mm. avokado-, argan- ja kookosöljyä. Tehokkuudesta saat kaiken irti käyttämällä sitä nukkuessasi, jolloin se ehtii vaikuttaa yön yli.”

20150728_141928

Suosittelen ehdottomasti jokaista hankkimaan tämän yöpöydälleen ja sipaisemaan huulille joka ilta ennen nukkumaan käymistä. Päiväksi sitten lempparisi Hurraw!:n herkullisen tuoksuisista ja makuisista huulivoiteista, näin kesällä loistava kaveri Moon Balmille olisi 15 suojakertoimella oleva Sun Balm. Extrahoito yöllä ja suoja päivällä, mikä olisi sen parempaa!

Kaikki Hurraw! huulivoiteet ovat valmistettu luomu-ja reilunkaupan raaka-aineista ja ne sopivat myös vegaaneille.

-Johanna-Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *