Huulipunavallankumous

Huulipunavallankumous

Tänään 26.5 vietetään valtakunnallista Huulipunavallankumousta. Tempauksen nimi on mielestäni loistava ja niin on ajatuskin sen takana: ”Punainen on osa kansainvälistä Go red for women –liikettä. Tavoitteemme on edistää naisten sydämen ja keuhkojen terveyttä ja ennaltaehkäistä sairastumista. Punaisen terveyden lähtökohtana on elintapojen lisäksi yleinen hyvinvointi. Panostamme elämänlaadun parantamiseen ja stressin vähentämiseen. Toimimme iloisesti ja rohkeasti. Kannustamme naisia kohtuullisuuden arvomaailmaan. Uskomme naisten yhdessä kannustavan toisiaan ja läheisiään pitämään huolta itsestään. Pienillä teoilla ja elämäntapavalinnoilla nainen voi pienentää sairastumisvaaraansa sydäntauteihin jopa yli 80 prosenttia ja tupakoimattomuudella hengitysterveyttä 100 prosenttia.” (Lähde Suomen Sydänliitto Ry.).

03611pieni

Meiltä kysellään ajoittain huulipunien sävyistä, koska kuvien perusteella on joskus vaikeaa arvioida sävyn tummuutta tms. Huulipunavallankumouksesta intoutuneena tein eilen alla olevan (hiukan ehkä ala-astemaisen) havainnekuvan, josta näette muutamia omia suosikkisävyjäni valkoisella paperilla.

Zaon huulimeikeistä löytyy sekä helmiäis -että mattasävyisiä huulipunia, huulikiiltoja sekä huulilakkoja. Kaikissa tuotteissa on käytetty raaka-aineena mm. orgaanista bambunlehtiuutetta, joka kosteuttaa ja hoitaa huulia. Kaunis pakkaus on myös plussa ja se todella herättää huomiota!

03411pieni

Tänään ja huomenna saat valikoiduista huulipunasävyistä -20% alennuksen verkkokaupassamme.

Tarjoustuotteisiin voit tutustua täällä.

04211pieni

Haluaisin kokeilla tänään Zaon uutuushuulipunasävyä 470 Satin Dark Purple, mutta koska en ole sitä vielä itselleni saanut, valitsen toisen uutuuden 469 Nude Rose, josta on tullut ehdoton suosikkini (tuotetta saapuu lisää varastoon lähipäivinä).

Tänään siis nautitaan naiseudesta ja vietetään stressitön päivä upeasti huulet punaisena! Muistakaahan ottaa itsestänne myös kuvia ja jakakaa niitä Instagramissa #punainen # huulipunavallankumous #punainensuukko

Kauneusterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *