Ihanat öljyt

Ihanat öljyt

öljykuva

Öljyt ovat saavuttaneet suuren suosion ihon ja hiusten hoidossa. Vielä joskus kuitenkin kohtaa epäluuloja siitä, voiko öljy hoitaa ja imeytyä hyvin rasvoittamatta ihoa. Tärkeintä öljyjen käytössä on löytää oikeanlainen öljy ihon tai hiustyypin mukaan. Monille helposti herkistyville öljyt ovat mietojen ja neutraalien tuoksujensa ja yhden ainesosan sisältävän INCI-listansa puolesta ainut keino antaa iholle hoitoa. Öljyjä voi käyttää sellaisenaan, tai lisätä niitä pieni määrä esimerkiksi kasvovoiteen tai hoitoaineen joukkoon. The Butikista löytyy tällä hetkellä viisi erilaista öljyä, jokaiselle jotakin.

Arganöljy kuivuutta vastaan

Poikkeuksellisen suuren E-vitamiinipitoisuuden sisältämä arganöljy on erityisesti kuivan ja herkän ihon tuote. Myös kuiville hiuksille öljy antaa tehokasta kosteutta ja hoitoa. Se suojaa ihoa ja hiuksia ulkoisilta tekijöiltä kuten sääolosuhteilta sekä meri-ja klooriveden aiheuttamilta haitoilta. Arganöljy auttaa myös vähentämään ikääntymisen merkkejä sekä pieniä ihon vaurioita ja ärsytyksiä.

Jojobaöljy tasapainottamaan

Jojobaöljyn käyttö kosmetiikan tuotteissa on lisääntynyt hurjasti sen monien hyötyominaisuuksien vuoksi. Puhdas jojobaöljy säätelee ihon talin tuotantoa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä toimii ihon kimmoisuuden parantajana. Öljy pyrkii tuomaan ihon tasapainon taas normaaliksi sekä auttaa arpeutunutta ihoa uudistumaan paremmin. Antiseptisen ja talin tuotantoa rauhoittavan ominaisuuden vuoksi tuote on hyvä epäpuhtaan tai jopa hankalankin akneihon hoidossa.

Avokadoöljyllä kosteutta ja kimmoisuutta

Avokadoöljy kosteuttaa hyvin kuivaa ja halkeilevaa ihoa kasvoilla ja käsissä. Avokadoöljyllä on myös erittäin tehokas anti-age vaikutus ihon ikääntymisen merkkejä vastaan, öljy sopii käytettäväksi myös herkällä silmänympärysiholla sekä kasvoilla, kaulalla ja dekolteella. Avokadoöljy helpottaa myös psoriasiksen ja couperosan oireita sekä sopii tehohoidoksi kuiville ja vaurioituneille hiuksille.

Risiiniöljyllä kauneutta hiuksille, ripsille ja iholle

Erittäin ravinnerikas risiiniöljy on tullut viime aikoina yhdeksi kauneudenhoidon suosikkituotteita. Se rauhoittaa ja pehmentää kuivaa ja ärtynyttä ihoa, mutta erityisesti öljy on saanut huomiota muista hyödyistään. Risiiniöljy vahvistaa kynsiä, sekä silottaa ja vahvistaa hiuksia antaen niille upean kiillon. Ripsien hoidossa risiiniöljy on tullut erityisen tunnetuksi luontaisena vaihtoehtona näinä aikoina kun ripsiseerumien käyttö on kasvanut. Puhdas risiiniöljy auttaa ripsiä kasvamaan pidemmiksi ja tuuheammiksi kun levittää pienen määrän öljyä ripsirajalle vaikuttamaan yön ajaksi. Öljyllä saa poistettua myös jopa vedenkestävän silmämeikin hellävaraisesti ja ripsiä hoitaen.

Myskiruusuöljy ihon uudistumiseen

Öljy sisältää suuren määrän iholle välttämättömiä rasvahappoja, joiden avulla iho uudistuu ja säilyttää kimmoisuuden ikääntymisen merkkejä vastaan. Myskiruusuöljy auttaakin jo syntyneitä arpia ja pigmenttihäiriöitä häipymään sekä ennaltaehkäisee esim. raskausarpien syntyä. Öljy sopii kaikille ihotyypeille, syväkosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi antaa myös hyvää hoitoa kuivallekin iholle.


Tarjoamme kaikki nämä öljymme -10% syyskuun loppuun asti!
Nyt on siis hyvä aika hankkia juuri sinulle sopivin öljy hellimään ihoasi ja hiuksiasi. Kaikki öljymme löydät TÄÄLTÄ.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *