Ihmevesi

Ihmevesi

Olen myyty. Naturadon uutuustuote, Misellivesi, saapui valikoimaamme viime viikolla ja olen nyt testannut tuotetta muutaman päivän ajan. Käyttökokemukset ovat erittäin positiiviset! Tässä fiiliksiä ensimmäiseltä kokeilukerralta.

191pieni

Misellivesi on puhdistusvesi, joka todella puhdistaa meikin (myös silmä -ja huulimeikin) iholta ja samalla poistaa tehokkaasti iholle päivän aikana kertyneitä epäpuhtauksia. Testasin tuotetta aluksi niin, että piirsin Zaon ruskealla rajauskynällä ja huulipunalla jäljet käteeni ja poistin ne Misellivedellä. Meikki oli poissa ensimmäisellä pyyhkäisyllä!

194pieni197pieni

Misellivettä kuvaillaan seuraavasti: ”Misellivesi on kätevä tuote meikin ja kasvojen puhdistukseen tai puhdistuksen viimeistelyyn. Se poistaa meikin hellävaraisesti ja puhdistaa samalla ihon epäpuhtauksista, kuten ilmansaasteista ja pölyistä. Tämä all-in-one – tuote sisältää misellejä eli pallomaisia ”rakeita”, jotka vetävät puoleensa likaa. Misellivesi soveltuu hyvin myös herkkäihoisille, sillä se ei kuivata ihoa. Naturadon Misellivesi sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa, joka parantaa ihon elastisuutta ja antaa kasvoille hehkuvan puhtaan tunteen. Muita vaikuttavia ainesosia ovat mm. ruusu -ja ruiskukkavesi.

Kätevä matkakokoinen tuote (100 ml) esim. mökille, loma -tai työmatkoille, veneeseen tai treenikassiin mukaan.

Käyttö: Kaada misellivettä vanulappuun ja pyyhi sillä kasvojen kaikki alueet kunnes vanulappuun ei jää likaa. Tuotetta ei huuhdella pois iholta. Soveltuu myös silmä – ja huulimeikin poistoon.”

Täytyy myöntää, että olin hiukan skeptinen kun aloitin meikkini puhdistamisen kasvoilta mutta se osoittautui täysin turhaksi. Silmämeikki lähti pois hyvin, eikä tuote ärsyttänyt silmiä millään lailla. Myös bb-voideaurinkopuuteriposkipuna -yhdistelmä lähti pois kasvoilta hienosti. Käytin puhdistukseen yhteensä 3 vanulappua.

199pieni208pieni

Iho tuntui puhdistuksen jälkeen erittäin puhtaalta ja todella raikkaalta. Parasta oli kuitenkin jälkitunne muutaman minuutin kuluttua: iho ei huutanut kosteusvoidetta kuten yleensä, vaan tuntui pehmeältä ja hengittävältä. Lisäsin yöksi Vita Liberatan naamion vasta nukkumaan mennessä eli reilun tunnin puhdistuksen jälkeen.

Tämä ihmevesi pääsee ehdottomasti mukaan päivittäiseen kosmetiikkavalikoimaani. Aion käyttää sitä arkisin joko perusputsarina tai puhdistuksen viimeistelijänä, sillä pidän todella paljon iholla olevasta tunteesta Misellivedellä puhdistuksen jälkeen. Aion lisäksi laittaa yhden putelin treenikassiin ja toisen mökkikassiin.

193pieni

Ihanaa viikkoa!

//JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *