Joli Teint – miksi nyt on hyvä hetki käyttää porkkanaöljyä?

Joli Teint – miksi nyt on hyvä hetki käyttää porkkanaöljyä?

Kesä on täällä! Havahdun itse siihen aina hiukan viiveellä kosmeettisten toimenpiteiden suhteen. Olen vaaleaihoinen ja ihoni reagoi helposti aurinkoon. Siksi joka kevät yritän muistaa aloittaa ajoissa porkkanaöljyn käytön.

Naturado Porkkanaöljy sisältää porkkananjuuriuutetta sekä auringonkukkaöljyä, jotka ovat molemmat luomutuotettuja. Öljyn tarkoituksena on valmistaa ihoa aurinkoon ja myös toki edistää ihon ruskettumista sekä hoitaa ihoa. Se ei korvaa aurinkosuojaa, joten auringossa suojakertoimet ovat tarpeelliset. Itse huomaan selkeän eron kun aloitan hyvissä ajoin, esimerkiksi noin paria viikkoa ennen etelän lomaa öljyn käytön. Laitan sitä yöksi kasvoille, kaulaan, dekolteelle ja käsivarsiin. Loman aikana käytän tuotetta aftersunöljynä eli käyn ihon läpi sillä auringossa olon jälkeen. Porkkanaöljy jättää iholle kauniin hehkun ja siksi sitä voikin kutsua todelliseksi kauneusöljyksi! Öljy sisältää poikkeuksellisen paljon provitamiini A:ta (karoteenia) sekä mm. ravitsevia B ja F vitamiineja. Se virkistää, elvyttää ja pehmentää ihoa.

Lomailimme Johannan kanssa pari viikkoa sitten Dubaissa. Johannalla on vielä minuakin vaaleampi iho joka palaa auringossa todella herkästi. Porkkanaöljyn ja hyvien aurinkosuojien myötä iho ei tällä kertaa palanut vaikka auringosta saimmekin nauttia riittävästi.

Aurinkoa viikkoonne toivottelee,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *