Jospa lupaisinkin itselleni hyvää arjessa

Jospa lupaisinkin itselleni hyvää arjessa

Vuoden vaihtuessa monet tekevät uudenvuodenlupauksia jotka yleensä liittyvät elämäntapojen parantamiseen, unelmien toteuttamiseen tai saavutuksiin tähtäämiseen. Joskus lupaukset ovat suuria ja vaikeita pitää, aiheuttavat itselle jopa mielipahaa vaikka tarkoitus olisi hyvä. Itse koen tällaiseksi karkkilakon, roskaruuan syömisen totaalisen lopettamisen ja täysin tipattoman elämän. Haluan leffaan mennessä hyvällä omalla tunnossa ostaa irtokarkkipussin, käydä joskus pojan kanssa hampurilaisaterialla ja ottaa hyvällä illallisella lasillisen viiniä täydentämään ruuan makua. Itse päätinkin tänä vuonna tehdä lupauksen, jolla päivitän arkitoimeni astetta paremmalle tasolle ja teen niistä osan normaalia päivärytmiä.

glass-1268254-m

Veden juonti

Tästä olemme puhuneet blogissa ennenkin, mutta asia on tärkeä. Itse liityin Facebookissa Haaste:2-3 litraa päivässä- ryhmään, joka kannustaa opettelemaan nesteyttämään itseään oikean verran. Itselleni tuo 2 litraa päivässä on kokoni ja liikuntatottumusteni takia tarpeeksi, enemmän liikkuessa vähän lisään määrää. Olen itse ymmärtänyt veden juonnin tärkeyden koko elimistölle, jos keho kärsii jatkuvasti kuivuudesta, näkyy se mm. ihon kuivumisena ja veltostumisena, lihasjumina ja päänsärkynä. Nesteet eivät kierrä hyvin, jonka kautta elimistölle tärkeät aineet kuten vitamiinit eivät pääse tekemään tehtäväänsä. Myöskään kuona-aineet eivät poistu tarpeeksi tehokkaasti, vaan jäävät tukkimaan elimistöä. Mutta vasta vedenjuonnin lisäämisen myötä olen tajunnut, kuinka erilainen olo siitä oikeasti tulee. Kroppa toimii paremmin, ei turvota ja keho alkaa itsekin vaatia nesteytystä, jos ensimmäisinä päivinä tuntui lisääntynyt veden juonti pakkopullalta, tulee nyt jo jano jos on meinannut lintsata kahdesta litrasta.

2015-01-09 11.45.11

Lisäyksiä perusjuttuihin

Pesetkö joka ilta meikit pois puhdistusaineella, viimeisteletkö puhdistuksen kasvovedellä ja laitat sen jälkeen voiteen hoitamaan ihoasi yöksi? Aamulla peset kasvosi vedellä ja levität päivävoiteen suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa? Hienoa! Kohtelet ihoasi hyvin. Mitä jos ottaisit tapoihisi vielä muutaman extrajutun, vain siksi koska sinä ansaitset hyvää? Päätä itsellesi spa-päivä, jolloin teet jutut perusteellisemmin. Kuorit ihon kasvoilta ja vartalolta, teet hoitavan naamion kasvoille, hiuspohjaan ja miksi ei koko kropalle. Erityisen näppärä tuote vartalon kuorimiseen on Naturadon Argan-Appelsiini kuoriva suihkugeeli, joka toimii suihkusaippuana mutta kuorii ihoa hellästi joka pesulla. Näiden jälkeen annat ihollesi vielä erityisen hyvän hoidon laittamalla seerumin voiteen alle, levittäen molemmat rauhassa pyörivin liikkein, jolloin kasvosi saavat hieronnan. Spa-päiviä voit viettää hyvin 2-4 kertaa kuussa. Jos sinulla on viikossa yksi saunapäivä, on spa-hetken yhdistäminen siihen oiva muistisääntö.

Kuorinnat ja naamiothttp://thebutik.fi/shop/luonnonmukainen-kuorinta-aine-kasvonaamio

Vartalokuorinnathttp://thebutik.fi/shop/luonnonmukainen-vartalokuorinta

Seerumithttp://thebutik.fi/shop/luonnonmukainen-kasvoseerumi

2015-01-09 12

Iloitse iästäsi

Kuulostaako ”Jes, olen aikuinen ja otan vastuuta tulevaisuudesta, saan jo hyvin käyttää juonteita ennaltaehkäisevää silmänympärysvoidetta, minä-30-vuoden-päästä kiittää nykyminääni tästä takuulla!” paremmalta kuin ”Joko olen näin vanha, että joudun käyttämään tällaisia voiteita.” Kun käytät iällesi tarkoitettuja tuotteita, on ihonhoito tulevaisuudessa paljon helpompaa. Tiesitkö, että ihossa luonnollisesti esiintyvän hyalyronihapon kehittyminen hidastuu jo täytettyäsi 25 vuotta? Hyalyronihappo pitää ihoa kimmoisampana ja kiinteämpänä.

Silmänympärysvoiteethttp://thebutik.fi/shop/silmanymparysvoide-mia-hoyto-luonnonmukainen

Rosalia HA-seerumihttp://thebutik.fi/shop/luonnonmukainen-kasvoseerumi/rosalia-kiinteytt%C3%A4v%C3%A4-kasvoseerumi

2015-01-09 11.55.36

Laittaudu itseäsi varten

Muistan äitiyslomani aikaan, että saattoi kulua monta viikkoa ilman meikkiä, ainut sävy kalpeissa kasvoissa olivat valvomisesta johtuneet tummat silmänaluset. Hiukset eivät löytäneet joka päivä harjaa, vaan oli sutaistu ties monettako kertaa sotkuiselle hätäponnarille. Kunnes huomasin, että jos peiliin katsoessa näinkin perussiistin, vähän raikkaamman näköisen naisen, tuntui olokin virkeämmältä! Ei siis ole lainkaan turhamaista vaikka sipaista ripsiväriä ja punata huulet vain yksin vietettyä koti-iltaa varten. Toki en myöskään tarkoita, että meikkaamattomuudessa olisi mitään väärää, mutta jos hiukset ovat pesty ja kammattu, iho voi hyvin oikeiden hoitotuotteiden ansiosta, päälläsi on itseäsi miellyttävät vaatteet ja suupielet vääntyvät vielä hymyyn, tunnet olosi varmasti elinvoimaisemmaksi ja mahtavammaksi!

Meikkituotteethttp://thebutik.fi/shop/ekologiset-meikit-luonnonmukaiset-meikit-meikkituotteet

Huulipunathttp://thebutik.fi/shop/luonnonmukaiset-huulipunat-huulimeikki

Ripsivärithttp://thebutik.fi/shop/luonnonmukaiset-ripsivarit-zao-makeup

Panosta välineisiin

Tuskailetko joka kerta meikin tekoa huonoksi menneillä siveltimillä? Tuntuuko että itseruskettavan levittäminen on täyttä tuskaa ja kämmenet ovat epäluonnollisen sävyiset pitkään levityksen jälkeen? Onko meikin puhdistuksen jälkeen olo, että iho ei tuntunut lähtevän tarpeeksi puhtaaksi? Kun ostat hyvät välineet kauneudenhoitoon, tekee se kauneudenhoidon helpommaksi ja entistä mielekkäämmäksi. Panostettuasi hyviin välineisiin, mietit miksi teit asiat ennen muuten.

Ecotools-siveltimethttp://thebutik.fi/shop/ecotools-meikkisiveltimet-ekologiset-meikkisiveltimet

Vita Liberata-levityskinnashttp://thebutik.fi/shop/vita-liberata-levityskinnas

Ecotools-puhdistussienethttp://thebutik.fi/shop/ekologiset-meikkisiveltimet-ekotools-ekologinen-ehostustarvike/puhdistustarvikkeet-thebutik

love-4-1385767-m

Muista, että olet ihana

Välillä silmäpussien, finnien ja atoopikkojen kuivan ihon ollessa ensimmäisenä peilikuvassa unohtuu, mitä todella olet. Muun muassa iho-ongelmat ja väsymys voivat aiheuttaa melkoista stressiä, jotka aiheuttavat taas iho-ongelmia ja väsymystä ja oravanpyörä on valmis pyörimään. Entä jos yrittäisit heikkojen kohtien sijaan löytää itsestäsi niitä hyviä puolia? Vaikka akne vaivaakin, vau mitkä silmät kasvoistasi löytyy. Silmäpussien takaa löytyykin mitä suurenmoisin vanhempi, joka on ansainnut silmäpussit valvottuaan lapsen kanssa monta yötä putkeen. Näe itsessäsi hyvä, niin huonotkin piirteet helpottuvat. Ja muista, sinä ansaitset hyvää, niin kehollesi kuin sielullesi.

Lupauksellisin vuotta aloittavin terveisin JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *