Juhannuksen taikaa

Juhannuksen taikaa

1080616_73876292p

Juhannus, tuo keskikesän rakas juhla on täällä! Me Butikin naiset aiomme nauttia siitä satoi tai paistoi ja toivomme että näin teet sinäkin. Juhannusta monesti vietetään luonnon lähellä, hyvässä seurassa leväten, nauttien ja iloiten. Kokosimme teille Juhannus Top5 tänne!

1. Juhannussauna. Aivan ehdoton, mikäli mahdollista. Juhannussaunassa vietetään aikaa enemmänkin kuin yksien pikaisten löylyjen ajan. Annetaan kehon nauttia lämmöstä ja tehdään hemmotteluhoitoja kasvoille ja vartalolle. Paris Exclusivilta löydät ihanat kasvojen kuorinnat ja naamiot, joilla saat kasvosi silkinpehmeiksi. Uusista Naturadon tuotteistamme yksi ehdoton suosikki on Argan-Appelsiini kuoriva suihkugeeli vartalolle, jolla saat poistettua kuolleen ihosolukon tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Butikin luonnonkosmetiikkatuotteet ovat erinomaisia myös mökkisaunaan, koska ne eivät rasita luontoa pesuvesien mukana kuten synteettiset tuotteet.

2. Illanvietto kokon äärellä. Tunnelmointi tulen loimutessa, taustalla soi iskelmämusiikki… Tätä lähemmäs Suomifiilistä on vaikea päästä! Kokolle lähdettäessä halutaan monesti laittautua vähän, mutta kuitenkin mahdollisimman luonnollisesti. Tähän ehdottoman hyvä tuote on Naturadon BB-voide, joka kosteuttaa ihoa mutta samalla tasoittaa ja heleyttää ihon sävyä.

3. Auringonottoa mökin laiturilla. Tähän ei taideta tänä juhannuksena Suomessa päästä, mutta mikäli ilmojen herra päättää näyttää meteorologeille pitkää nenää ja ilahduttaa meitä paisteellaan, muista suojautuminen. Vaalea suomalainen iho tarvitsee monesti vähintään 30 suojakertoimen, jo päivettynyt iho voi pärjätä 15 suojakertoimella. Muista kuitenkin laittaa aurinkosuojaa ja lisätä sitä tarvittavan usein. Tähän oivat tuotteet tarjoaa Naturado ja Biosolis.

4. Hyvä seura. Olit sitten ystävien, sukulaisten tai oman perheen seurassa, juhannus on hyvän mielen ja yhdessäolon aikaa. Mikäli menet juhannusvierailulle, tuliaisina ilahduttavat varmasti ihanat kosmetiikkatuotteet juhannussaunaa varten.

5. Hyvä ruoka ja juoma. Grilli kuumaksi ja kylmä juoma siihen kaveriksi. Juhannuksena ainakin allekirjoittaneella ruokaympyrässä pyörivät hyvä salaatti, pihvi ja makkara. Juhannussaunaan kuuluu myös saunaolut ja keskikesän kunniaksi on kiva kilistää kuohuvalla, mutta jotta keho tykkäisi juhannuksen vietosta mielen kanssa samaan malliin, muistetaan myös se veden juonnin tärkeys.

Butikin nettikaupan ovet ovat auki koko juhannuksen, muista hyödyntää juhannusviikon etumme jotka ovat voimassa sunnuntaihin asti. Nauttikaa olostanne, elostanne ja ilostanne, sekä Suomen kauniista kesästä!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *