Kaikki yhdessä pullossa! (Huom! Sisältää tarjouksen!)

Kae-poster

Kesä on hyvien reissujen, rentouttavan mökkeilyn ja veneilyn aikaa parhaimmillaan. Tässä melkoinen kosmetiikan tehopakkaus mukaan, jolla pärjäät ihon ja hiusten hoidosta päästä varpaisiin asti ilman monen tuotteen mukaan pakkaamista. Etkä pelkästään sinä, vaan koko perheesi. Tämän tekstin pituuskin kertoo sen, miten paljon hyötyä yhteen tuotteeseen mahtuu! 🙂

Arganöljy on erittäin kosteuttava, ravitseva, hoitava ja kiinteyttävä tuote, joka sopii aina kuivimpien kantapäiden ja atooppisen ihon karheiden alueiden hoidosta rauhoittamaan akneihon ylimääräistä talin tuotantoa ja parantamaan auringon kuivattamia latvoja hiuksissa. Hyötyjä löytyy siis kaikille riippumatta ihosi tyypistä tai sen ongelmista. Vaikka tuote on öljy, ei se jätä ihoa öljyiseksi, vaan imeytyy todella nopeasti hoitamaan ihoa pintaa syvemmältä.

Kuivuuden kukistaja

Monille arganöljyn käyttäjille suosikkivaikutus on sen tehokas kyky poistaa kuivuutta. Kuivat kantapäät, vartalon ja kasvojen iho sekä hiuspohja ja hiusten latvat ovat saaneet käyttäjillä huiman muutoksen säännöllisellä käytöllä. Öljy sopii siis todella käytettäväksi koko kroppaan, myös kasvoille ja hiuksille.

Vaikeatkin ihottumat, esim. psoriasiksesta tai atooppisesta ihosta johtuvat, ovat helpottuneet arganöljyn runsaan E-vitamiinipitoisuuden vuoksi. Öljy suojaa ja rauhoittaa ihoa, kutina helpottaa ja iho uusiutuu ja paranee helpommin. Myös kovettumat ja kovat kynsinauhat pehmenevät arganöljyllä. Pienet kovettumat voivat poistua pelkällä öljyn säännöllisellä käytöllä ja vaikeimmatkin kovettumat pehmenevät niin että ne on helpompi poistaa.

Talin eritys kuriin

Vaikka voi olla vaikea uskoa, arganöljy tasapainottaa talin tuotantoa akneiholla. Monesti arastellaan öljyn lisäämistä rasvaiselle iholle, mutta arganöljy ei lisää ihon omaa talin tuotantoa. Öljy ravitsee ja rauhoittaa ihoa, jolloin talirauhaset puhdistuvat ylimääräisestä talista ja iho hengittää paremmin, jolloin uutta talin liikaeritystä ei niin helposti enää synny.

Mikäli on jo kärsinyt aknesta ja iholle on jääny arpia, voi arganöljy antaa avun arpien häivytykseen. Säännöllisellä öljyn käytöllä ihon solut uudistuvat paremmin ja iho tulee joustavammaksi ja kiinteämmäksi, jolloin pienet arvet voivat kadota kokonaan ja isommatkin häipyvät. Iho näyttää terveemmältä ja heleämmältä.

Kaiken ikäisille jotain

Arganöljy on hyvin tehokas mutta samalla hellävarainen. Siksi se sopii käytettäväksi niin vauvoille kuin varttuneemmillekin. Öljyllä on anti-age vaikutus, joka kiinteyttää varttuneempaa ihoa ja tekee siitä joustavamman ja pehmeämmän. Sopii esimerkiksi käytettäväksi silmänympärysihon juonteita häivyttäväksi tuotteeksi, sekä kiinteyttämään kaulan ja dekolteen ihoa.

Hellävaraisena luonnontuotteena arganöljy on erinomainen myös pienten lasten ihoille, aina vauvaiästä lähtien. Se kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa taiveihottumaa ja pahojakin kroonisia ihottumia. Samaa tuotetta voi tuleva äiti käyttää lievittämään raskausarpien syntymistä ennen vauvan syntymää, sillä öljy tekee ihon elastisemmaksi eikä arpia niin herkästi synny. Myös jo syntyneitä arpia öljy auttaa häivyttämään kuten akneihon synnyttämiä arpia kasvoissa.

Helli hiuksiasi

Hiuspohjasi ja hiuksesi saavat loistavan hoidon arganöljyllä. Hiero pieni määrä tuotetta hiuspohjaasi ja hiuksiisi, tee pyyhkeestä turbaani ja anna tuotteen muhia puolisen tuntia. Tämän jälkeen pese hiuksesi hoitavalla shampoolla ja hiuspohjasi kuivuus on kadonnut ja hiuksesi tuntuvat taas elinvoimaisemmilta. Suuri öljyn vitamiinipitoisuus antaa kosteutuksen lisäksi hiuspohjalle paremmat olosuhteet kasvattaa terveemmät hiukset. Arganöljyn on erinomainen myös pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin pienenä määränä hiuksiin jätettävän hoitoaineen sijaan luomaan hiuksistasi terveet, kiiltävät ja entistäkin kauniimmat!

Koska kesähelteet meillä jo kävivät ja uusia odottelemme jo innolla, muistuttaisin että arganöljy on myös palaneelle iholle erittäin hyvä, rauhoittava ja ihon uudistamista edistävä tuote. Ihoahan ei toki kannata päästää palamaan ja siihen hyvä apu löytyykin uusista Biosoliksen aurinkotuotteistamme, mutta vahinkoja sattuu välillä auringonpalvojille..

Kesästä intoutuneena päätimmekin laittaa Kaén arganöljyn huipputarjoukseen! Kaén 100% Arganöljy nyt 39,50€ (norm. 59€) Kampanja-aika 8.6. saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tuotteita on siis rajoitetusti, joten ole nopea ja osta tämä tehopakkaus laukkusi luottotuotteeksi!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *