Karite tuoteperhe – tehokasta hoitoa kuivalle iholle

Karite tuoteperhe – tehokasta hoitoa kuivalle iholle

Naturado sarjan myydyimpiin tuotteisiin kuluneen vuoden aikana kuuluvat ehdottomasti Karite eli sheavoi pohjaiset tuotteet. Karite tuoteperhe sisältää kolme tuotetta, jotka kaikki on suunniteltu erityisesti kuivan ihon hoitoon.

karite tuoteperhepieni

Tunnetuin tuotteista on karitevoi. Naturadon 100 % orgaaninen karitevoi (Sheavoi, voipuun voi) sisältää poikkeuksellisen paljon luonnollisia vaikuttavia aineisosia ja vitamiineja (A, E, F). Afrikkalaisten karitepuiden hedelmistä valmistettu karitevoi tehostaa solujen uusiutumista. Karitevoi on kallisarvoinen ainesosa ja se soveltuu hyvin mm. vaurioituneen ja kuivan ihon sekä hiusten hoitoon ja siksi sitä käytetäänkin usein raaka-aineena erilaisissa kosmetiikkatuotteissa. Karitevoi on koko perheen hoitovoide, jonka käyttöä voi soveltaa moniin eri käyttötarkoituksiin vauvasta vaariin. Monikäyttöinen karitevoi on puhdas luonnontuote eikä se sisällä lisättyjä väriaineita, tuoksuja tai muita lisäaineita.

KARITE PUR 150 2014IMG_1581pieni

Tämä kätevä pikku purkki (75 ml) on super riittoisa sillä tuote on ”vahamaista voita”. Näin ollen hyvin pieni määrä tuotetta riittää hoitamaan tehtävänsä. Koska tuotteen koostumus on paksu, kannattaa sitä ensin hiukan lämmittää kädessä ennen levittämistä.

Hinta 13,50€.

Näin asiakkamme ovat kuvailleet Karitevoita:

”Monikäyttöinen tuote ja ehdottomasti paras rasva kuiviin
kantapäihin! Laitan karitevoita tarvittaessa myös kasvoihin ja
huuliin. Pojallani on atooppinen iho ja pahimmat kuivat
alueet ihossa ovat saaneet helpotusta karitevoista sekä saman
sarjan karite perusvoiteesta.” – Maija V. –

Sarjan uusin tuote, Karite perusvoide, lanseerattiin markkinoille keväällä 2015. Nimensä mukaisesti tuote on perusvoide, jonka käyttöä voi soveltaa eri tarkoituksiin ja erilaisille ihotyypeille. Karite eli sheavoita, kaakaovoita, risiini – ja auringonkukkaöljyä, mustaherukanlehtiuutetta sekä mm. viinirypälesiemenöljyä sisältävä voide rauhoittaa, uudistaa ja antaa pitkäaikaista kosteutusta kasvojen ja vartalon iholle. Voide soveltuu kaikille ihotyypeille ja koko perheen ihon hoitoon, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Se on oivallinen apu kostettamaan kuivaa kasvojen ihoa tai antamaan helpotusta esim. atooppisen ihon hoitoon. Hoitavien ja kosteuttavien ainesosien lisäksi mustaherukanlehtiuute ja risiiniöljy toimivat luonnollisina antiseptisina ainesosina ja rauhoittavat esimerkiksi punoittavaa ihoa. Kätevä tuubi on helppo pitää mukana laukussa, jolloin tuotetta voi käyttää päivittäin esimerkiksi käsivoiteena. Karite perusvoide ei sisällä parabeeneja, synteettisiä hajusteita, säilöntä -tai väriaineita. 100% raaka-aineista on luonnollista alkuperää. Pakkauskoko 100 ml.

Hinta 18,40€.

TUBE CREME KARITEKaritevoide mainos-1m

”Se Naturadon kasvorasva! Mieheni on tykästynyt siihen ihan
totaalisesti, eikä suostu enää käyttämään mitään muuta.
Nyt voide on meidän molempien käytössä. Tilasin just tänään
meille kotiin kaks tuubia sitä lisää!” – Annette E. –

”Olen saanut Karite perusvoiteella ja saman sarjan Lait Karite
vartalovoiteella tyttäreni atooppisen ihon kuriin.
Aikaisemmin käytimme paljon apteekin lääkevoiteita.
Tykkään todella paljon ja nämä tuotteet ovat nyt koko
perheen käytössä.” – Sanna-Kaisa S. –

”…Löysin testituotteista The Butik Shopin lähettämän
Karite perusvoiteen ja kokeilin tätä ilman sen kummempia
odotuksia. Tuo perusputilo osoittautui kuitenkin löydöksi
ja sheavoita sisältävä voide kosteuttaa yhtä lailla kuin
kalliimmat kilpailijansa. – Ulla V. 5kulma blogi / Hyvinvoinnissa on tyyliä –

Viimeisenä tuoteperheeseen kuuluu Lait Karite bodylotion. Se sisältää samoja raaka-aineita kuin edellä mainittu Karite perusvoide mutta tuotteen koostumus on emulsiomainen, jonka vuoksi sitä on helpompi levittää isommille ihoalueille.

LAIT-KARITE-2014 AFFICHE LAIT KARITE 30X40-1pieni

Karite -emulsio soveltuu erityisen hyvin kuivan ja herkän ihon hoitoon. Hellävaraisien ainesosiensa vuoksi voide sopii kaikenikäisien ihonhoitoon vauvaiästä alkaen. Karitevoi ja rypäleen siemenöljy kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja suojaavat sitä ulkoisilta tekijöiltä. Emulsiossa mukana oleva Risiiniöljy on luonnon tehoaine, joka on kylmäpuristettu risiinin siemenistä. Sitä on käytetty vuosisatoja erilaisten ongelmien hoitoon, myös kauneudenhoidossa. Öljy on hyvin ravinnerikas, täynnä erilaisia rasvahappoja, E-vitamiinia ja proteiinia. Risiiniöljy rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa tehokkaasti.

Koostumukseltaan kevyt ja helposti levittyvä emulsio jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Käytetään suihkun tai kylvyn jälkeen puhtaalle, kuivalle iholle. Sopii myös rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi after shave-voiteeksi. Pakkauskoko 500 ml.

Hinta 26,90€.

EDIT 14.3.2017: Karite tuoteperheeseen kuuluu nyt myös kosteuttava Karite & Aloevera suihkugeeli sekä Monoi Karitevoi!

Tiesitkö, että The Butik toimii maahantuojana Naturado tuotesarjalle Suomessa? Tykkää Naturado Finlandista Facebookissa ja seuraa meitä Instagramissa #naturadofinland. Saat sosiaalisten medioiden kautta tietoa mm. jälleenmyyjiemme kampanjoista!

Aurinkoista alkuviikkoa toivottelee,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *