Kätevät matkaseuralaiset mukaan kesän reissuille

Kätevät matkaseuralaiset mukaan kesän reissuille

Kesälomalla moni suuntaa matkoille, mökille, veneilemään tai vierailulle sukulaisten luo. Pakkaaminen tuottaa usein haasteita kun mukaanotettavaa on paljon ja siksi monikäyttöiset ja pakkauskooltaan pienemmät kosmetiikkatuotteet ovat mukavia matkaseuralaisia.

Tässä muutama vinkki tuotteista, jotka on monellakin tapaa käteviä pitää matkoilla mukana:

Naturado Misellivesi 9,90€

026004pieni

Tämä yksi Naturado sarjan myydyimmistä tuotteista soveltuu kasvovedeksi puhdistamaan ja raikastaamaan ihoa mutta myös meikin puhdistukseen. Kesällä iho hikoilee ja kerää epäpuhtauksia. Misellivesi syväpuhdistaa iholta päivän (sekä yön) aikana kertyneen lian kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Misellivesi sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa joka sitoo kosteutta ihoon ja vaikuttaa ihon elastisuuteen sekä ruusu -ja ruiskukkavettä. Kokonsa puolesta (100 ml) tämä super riittoisa putsari on helppo pitää mukana missä vain!

Naturado Karite perusvoide 17,90€

Karitevoide mainos-1m

Yksi voidetuubi koko perheen käyttöön! Karite perusvoide soveltuu erityisen hyvin kuivan ihon hoitoon. Se sisältää mm. karite eli sheavoita, kaakaovoita, auringonkukka -ja viinirypälesiemenöljyä sekä mustaherukanlehtiuutetta. Tuotteeseen ovat ihastuneet monet äidit, jotka ovat käyttäneet voidetta lapsilleen sekä itselleen. Allekirjoittanut käyttää tätä voidetta muutaman kerran viikossa yövoiteena ja toinen tuubi kulkee mukana laukussa käsivoiteena. Suosittelemme lämpimästi.

Naturado Porkkanaöljy 14,40€

porkkanapieni

Porkkanaöljy on tämän hetken tuote! Se valmistaa ihoa aurinkoon, jotta iho ei palaisi niin herkästi ja parantaa rusketusta. Tuote sisältää porkkananjuuriuutetta ja auringonkukkaöljyä sekä provitamiini A:ta (karoteeni), B ja F vitamiineja. Porkkanaöljyä kannattaa käyttää myös aftersuntuotteena, jolloin se voi pidentää iholla olevan rusketuksen kestoa. Muistathan kuitenkin, että porkkaöljy ei suojaa ihoasi palamiselta, joten muista pitää matkassa mukana myös aurinkosuojat!

Mia Höytö Ihana matkakoko 23,30€

15 ml_matkakoko_Ihana Cropattu

Kotimaisen Mia Höytö tuotesarjan Ihana kasvovoide soveltuu hyvin niin päivä kuin yövoiteeksikin. Se on ihastuttavan kevyt ja hoitava voide. Se soveltuu erinomaisesti meikinalustuotteeksi. Ihana antaa iholle kuulaan mattapinnan samalla hoitaen ja suojaten sitä. Marjansiemenöljyt ovat täynnä vitamiineja, jotka ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnille. Ne suojaavat ihoa ympäristön rasituksilta, kuten saasteilta. Ihana sisältää orgaanista tyrninsiemenöljyä, joka hoitaa, uudistaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tyrninsiemenöljy sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Orgaaninen mustaherukansiemenöljy rauhoittaa ja sitoo kosteutta iholle. Se sisältää A, B, ja C -vitamiineja. Lisäksi se parantaa ihon jäntevyyttä sekä supistaa ihohuokosia.

Matkakokoinen pakkaus 15 ml riittää hyvin pidemmällekin reissulle, sillä tuote on erittäin riittoisa.

Flow kasvosaippuat 8,50€

001305pieni

Flow:n kasvosaippuat ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme ja myös itse olen kovin tykästynyt kyseiseen tuotteeseen! Olen käyttänyt nyt viikon verran puolukka kasvosaippuaa ja tykästynyt tuotteen pehmeään mutta pesevään vaahtoon sekä siihen, ettei se jätä iholle kuivaa tunnetta pesun jälkeen. Saimme positiivista palautetta myös mustikkasaippuasta, jota on kokeillut asiakkaamme, jolla on seka / rasvoittuva iho.

Näistä palasaippuaoista on helppo leikata pieni pala mukaan matkalle ja säilyttää se muovipussissa. Muistathan antaa saippuan kuivaa reiällisellä alustalla pesun jälkeen.

Lomaa ja matkoja odotellessa!

ps. huomasithan, että kaikki Naturadon tuotteet ovat nyt maahantuojan kesäalessa 15.-17.6. Käyttämällä alekoodia NKESÄ16 saat ne – 15% tarjoushintaan!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *