Katsaus taaksepäin – vuoden 2016 parhaimmistoa ja inspiroivia blogipostauksia sekä uuden vuoden lupauksia

Katsaus taaksepäin – vuoden 2016 parhaimmistoa ja inspiroivia blogipostauksia sekä uuden vuoden lupauksia

Vuonna 2016 The Butikissa tapahtui paljon uudistuksia tuotevalikoimassa ja tämän rinnalla säilyttivät tutut suosikit paikkansa suosituimpien tuotteiden parissa. Kokonaisuudessaan luonnonkosmetiikan saralla olemme huomanneet kuluttajissa kasvavan innostuksen luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Ihmisten tietoisuus omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on kasvaa jatkuvasti, mistä olemme oikein iloisia!

loppainen insta

Kolme meille uutta sarjaa saapuivat valikoimaamme vuoden 2016 aikana. Kaksi suomalaista sarjaa, Valkoinen lanka ja Flow kosmetiikka, sekä Schmidt’s deodorantit. Valkoinen lanka on osoittautunut supersuosituksi laadukkaiden jokapäiväisten käyttötuotteiden ansiosta. Sarjan hinta-laatusuhde on erinomainen. Myös Tuubitoleranssi blogin Jusu innostui sarjan tuotteista. Tarjoammekin loppuviikon ajan, su 15.1 saakka, kaikki Valkoisen Langan tuotteet – 10 % tutustumistarjouksella. Alennuksen saat käyttämällä verkkokaupassamme koodia VALKOINEN.

014094pieni01110pieni

Flow kosmetiikasta saimme valikoimaamme kosmetiikkaa palamuodossa. Flow’sta löytyy kaksi eri suolasaippuaa, kaksi eri kasvosaippua ja kolmenlaista palashampoota. Etenkin palashampoot ovat kiinnostaneet ja ihmetyttäneet asiakkaita ajatuksena, että miten ja toimiiko. Tuubitoleranssi kirjoitti tästäkin hyvän ja varsin rehellisen postauksen, kuinka kärsivällisyydellä voi löytää palashampoista mielettömiä fiiliksiä hiustenhoitoon. Palamuotoisten kosmetiikkatuotteiden lisäksi valikoimastamme löytyy ihana Kokoos-Sitruuna himalajansuola vartalokuorinta, joka hurmaa raaka-aineillaan, toimivuudellaan mutta myös tuoksullaan; kuin leivos!

001305pieni

Schmidt’s deodorantit valitsimme valikoimaamme niiden suuren kysynnän sekä omien erinomaisten käyttökokemusten perusteella. Tuote on erittäin luotettava, tehokas ja mukava käyttää, näitä ominaisuuksia olemme hakeneetkin luonnonkosmetiikan deodorantilta! Myös Luonnonkaunis-blogissa hehkutettiin näitä tuotteita.

37-850210000pieni00310pieni

Mia Höytö säilyttää suosionsa luksustuotteena luonnonkosmetiikassa vuodesta toiseen. Ja miksikäs ei, tuotesarja pursuaa laadukkaita, tehokkaita raaka-aineita ja ulkokuori huokuu tyylikkyyttä ja viestii mm. Kauniista ja Ihanasta kosmetiikkakokemuksesta. Kosmetiikkatesti -blogi ihasteli viime vuonna Mia Höydön seerumeita sekä Butikin Johannan yhtä suurta suosikkia; Säihke kasvovettä.

021004pieni

Sophie la Girafen suosio lasten ihonhoidossa on ymmärrettävästi suurta, ovathan tuotteet omiaan pienen lapsen herkälle ja elämää aloittavalle iholle. Lasten ohella myös herkkäihoiset aikuiset ovat löytäneet tuotteet omaan ihonhoitoonsa. Tuotteethan sisältävät erittäin laadukkaita ainesosia, jotka soveltuvat erinomaisesti myös aikuisen vaativaankin ihonhoitoon. Luonnonkaunis -blogissakin tuotteet ovat selkeästi koko perheen käytössä.

01810pieninallekaritepieni

Omassa maahantuonnissamme oleva Naturado tulee koko ajan enemmän tutuksi Suomessa ja vakiokäyttäjiä tuotteillamme on jo lukuisia. Naturadon useat tuotteet ovatkin The Butikin myydyimpiä eivätkä syyttä, niiden käyttökokemukset asiakkailla ovat olleet erinomaisia. Vuoden yllättäjä lienee Misellivesi, josta on tullut monen asiakkaamme vakiokosmetiikkatuote. Misellivesi osoittautui niin suosituksi, että loppuvuodesta asiakkaidemme pyynnöstä valikoimaan ilmestyi puolen litran pakkaus tuotteesta. Myös sheavoisarja sai täydennystä suihkugeelistä sekä herkullisen tuoksuisesta, täyteläisestä Monoikaritesta. Mm. Kosmetiikkatesti ja Kuiskauksia blogeissa ihastuttiin useampaankin Naturadon tuotteeseen. Tänään Kemikaalicocktail -blogin Laura vinkkasi lempituotteitaan talvi-ihon hoitoon ja yksi niistä oli Naturado sarjan myydyin tuote Karite perusvoide! Lue Lauran postaus täältä. Jouluhulinoiden jäljiltä muutamat tuotteet ovat tilapäisesti loppu varastostamme ja lisää Naturado tuotteita odotamme saapuvaksi viikon 3 lopussa. Tällä välin voit halutessasi tarkastaa jälleenmyyjiemme varastotilanteen.

021123pieni043125pieni

Mitä sitten vuonna 2017? Lupaamme teille upeita kokemuksia hyväksi todettujen tuotteidemme parissa sekä tietysti uusia ihastuttavia tuotteita, joista ensimmäiset saapuvat valikoimaamme jo alkuvuoden aikana. Lisäksi panostamme tuotesarjakohtaisesti myydyimpien tuotteiden saatavuuteen ja laadukkaaseen asiakaspalveluun. Mielenkiinnolla odotamme siis kaunista vuotta 2017 kanssanne!

The Butik – luksusta luonnosta.

Terveisin,

Johanna & KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *