Kauneimmat lahjat äidille

Kauneimmat lahjat äidille

Reilun viikon päästä vietetään äitienpäivää. Päivä on itselleni erityisen tärkeä, sillä olen itse äiti, minulla on itselläni mahtavin äiti ja ihanin isoäiti. Äitejä monessa sukupolvessa, jokainen niin kovin erilainen, mutta varmasti maailman paras äiti omille lapsilleen, kuten kaikki äidit.

The Butikista saat tilattua helposti kauneimmat lahjat äitienpäiväksi, jokainen nainenhan rakastaa hemmottelua ja tuotteemme sitä varmasti tarjoavat. Jos et pääse itse läsnäolollasi ilahduttamaan äitiäsi, voimme lähettää paketin suoraan hänelle. Kokosimme houkuttelevia lahjavaihtoehtoja valmiiksi, joista löytyy varmasti jokaiselle äidille jotain:

äiti6

Rosalia HA-seerumi ja Deodorantti

Äidille, jonka iho kaipaa hyvää kosteutusta ja hoitoa. Seerumi sopii kaiken ikäisille ja sen tehoaineet sopivat jokaisen ihonhoitoon, joko yksistään käytettäväksi tai tueksi muille ihonhoitotuotteille. Deodorantti on alumiiniton, turvallinen vaihtoehto herkälle kainalon iholle.

Tämä setti etuhintaan 33€ (norm. 41,80€)

äiti5

Mia Höytö Kaunis ja Unelma

Reissaavalle äidille, tai äidille, joka haluaa tutustua uuteen sarjaan ja arvostaa kotimaisuutta. Kätevät minipakkaukset tuotteista kulkevat helposti mukana, mutta ovat niin riittoisia että näistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Kaunis on puhdistusgeeli, joka puhdistaa kasvot tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Unelman syväkosteuttavat ainesosat hoitavat tehokkaasti kasvojen ihoa, sopii käytettäväksi voiteena sekä aamulla että illalla.

Tämä setti etuhintaan 35€ (norm. 39,60€)

äiti 4

Karitevoi -setti

Näitä tuotteita tarvitsee jokainen, varma valinta jokaiselle äidille! Karitevoi on tuote, joka sopii jokaiselle kuivalle ihoalueelle, erinomainen esimerkiksi kuiville kantapäille jalkavoiteeksi tai atoopikkojen kuiville läikille iholla. Tuote myös suojaa lämpötilavaihteluilta, joten pakkaseen ja saunaan voi tätä sipaista poskipäille suojaksi. Karite perusvoide taas on voide, jota voi käyttää koko keholle, se sopii kasvovoiteeksi, mutta toimii hyvin myös vartalon ihon kosteutuksessa ja käsivoiteena. Todella monikäyttöisiä tuotteita molemmat.

Tämä setti etuhintaan 25€ (norm. 30,80€)

äiti3

Hiustenhoito -setti

Setti sisältää Naturadon shampoon ja hoitoaineen. Shampoo sopii hyvin niin käsitellyille kuin käsittelemättömillekin hiuksille, se pesee hiuspohjan tehokkaasti mutta samalla sitä rauhoittaen. Hoitoaine kosteuttaa hiuksia todella hyvin, ja jättää hiukset ilmavaksi latistamatta niitä lainkaan.

Tämä setti etuhintaan 25€ (norm. 31,40€)

äiti2

Cattier kuorinta ja kasvovoide

Cattierin kuorinta ihastuttaa tuoksullaan ja rakeensa hellävaraisuudella mutta tehokkuudella. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois ja iho jää pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Setin kasvovoide sopii kuivaihoisille sekä aamu että ilta käyttöön, normaali-ihoisille tuote on erinomainen yövoide illalla levitettäväksi. Voide on täyteläinen, mutta imeytyy nopeasti hoitaen ja rauhoittaen kuivaa ja herkkää ihoa.

Tämä setti etuhintaan 36€ (norm. 42,50€)

äiti1

Argan-appelsiini setti

Setistä löytyvät todella suositut Naturadon kuoriva suihkugeeli ja vartalovoide. Molemmissa tuoksuna on huumaavan hedelmäinen appelsiini. Suihkugeelin arganin siemenet kuorivat kevyesti ihon jokaisella pesulla ja voide kosteuttaa ihon silkkisen pehmeäksi.

Tämä setti etuhintaan 32€ (norm. 40,50€)

 

Mikä setti näistä ilahduttaisi sinun äitiäsi eniten, joko osaat päättää?

Ihaniä hetkiä äitien kanssa tulevana äitienpäivänä toivottaa JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *