Kauneudenhoiton eliksiiri – Myskiruusuöljy

Kauneudenhoiton eliksiiri – Myskiruusuöljy

Antiikin Kiinasta ja Kreikasta lähtien kaikista luonnonvaraisista kukista ruusuilla on ollut rikkain ja monimuotoisin symboliikka. Ruusu edustaa puhtautta ja viattomuutta tai intohimoa, verenvuodatusta tai aistillisuutta riippuen sen väristä. Ruusu ei ole vain kauneuden symboli, vaan se edustaa myös terveyttä ja hyvinvointia.

Myskiruusuöljyllä on ainutlaatuinen parantava ja kosmeettinen ominaisuus, jonka vuoksi sitä kutsutaankin myös nimellä  ”Elixir of Youth”. Se kasvaa luonnossa Amerikan mantereella, etenkin Chilessä ja Andeilla, joissa luonto on puhdasta. Kasvi tuottaa hedelmiä (rosehips), jotka sisältävät äärimmäisen runsaasti C-vitamiinia. Hedelmien siemenistä kylmäpuristettu hieno ruusuöljy on laadukkaan kosmetiikan yksi arvostetuimmista raaka-aineista ja se on osoittautunut todelliseksi ihonhoidon eliksiiriksi. Tämä johtuu sen ainutlaatuisesta koostumuksesta: öljy sisältää 80% välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat oleellisia solujen uudistumiselle ja epidermaaliselle kimmoisuudelle.

Tutkijat, jotka tekivät kliinistä tutkimusta Myskiruusuöljystä, havaitsivat, että kun öljyä levitettiin säännöllisesti arville ja palovammoille, ihon paraneminen nopeutui ja ihossa olleet arvet heikkenivät huomattavasti. Öljyä onkin käytetty mm. raskausarpien hoitoon.

Myskiruusuöljyn hyödyt ihonhoidossa

Tämä superöljy taistelee siis ihon vanhenemisprosessia vastaan, stimuloi ihon uudistumista sekä parantaa ihon rakennetta ja laatua lisäämällä sen elastisuutta. Se on myös tehokas raaka-aine mm. kosteusvoiteissa ja seerumeissa etenkin kuivan ja herkän ihon hoidossa.

Rosalia ihonhoitosarjan pohjaraaka-aineena toimii Myskiruusuöljy ja siitä tulee myös sarjan nimi. Myskiruusuöljyä löytyy sarjan kaikista muista tuotteista paitsi HA – seerumista, joka ei ole öljypohjainen tuote ja siinä tehoaineina ovat hyaluronihappo ja aloeveranlehtiuute. Hellävarainen ihonhoitosarja on saanut kiitosta tuotteiden lempeästä tuoksusta (saatavilla myös tuoksuton Hypoallerginen 24h kasvovoide), riittoisuudesta sekä hoitavuudesta. Penny Pens blogissa testailtiin kuorintoja ja mukana oli myös Rosalia sarjan kasvokuorinta, Kauniimpaa kuin koskaan – blogissa testissä olivat sarjan kasvovoide ja seerumi.

Aloita uusi vuosi ihosi hemmottelulla ja tutustu Rosalian tuotteisiin!

Ihonhoitoterveisin,

Katja  1. Kirsti Mikkola Says: helmikuu 5, 2018 at 8:47 am

    Ihoni on pintakuiva ja iso huokoinen mikä olisi hyvä tuote minun iholleni?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *