Kauneutta kasvovedellä – miksi sitä tulisi käyttää?

Kauneutta kasvovedellä – miksi sitä tulisi käyttää?

Kuulun itse niihin, jotka eivät vielä pari vuotta sitten käyttäneet kasvovettä lainkaan. En suoraan sanoen oikein tiennyt miksi kasvovettä olisi pitänyt käyttää? Nykyisin tilanne on täysin eri: kasvovesi on osana ihonhoitorutiineja niin aamuisin kuin iltaisinkin. Tässä muutama perustelu sille miksi näin!

014004pieni

Katja Kokko kertoi Kauneus & Terveys lehden artikkelissa 5 parasta ihonhoitovinkkiään ja totesi näin: ”Älä puhdista ihoa voimakkaasti pesevillä tuotteilla, sulfaateilla tai saippualla. Ne vaurioittavat ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa tai pesevät sen pois. Pesun jälkeen pitäisi aina käyttää kasvovettä. Hydrolipidikalvo on luonnostaan hapan, ja kasvovesi palauttaa sen pH:n välittömästi pesun jälkeen. Kosteuttamisen lisäksi se ravitsee ihoa. Jos et ole koskaan käyttänyt kasvovettä ja aloitat sen käytön, huomaat viikossa, miten iho pehmenee ja heleytyy.”. Allekirjoitan tämän täysin. On uskomatonta, kuinka paljon kasvoveden käyttö vaikuttaa mm. muiden hoitotuotteiden kuten voiteiden ja seerumien imeytymiseen ja sitä kautta ihon hyvinvointiin. Käytän sekä Naturadon Misellivettä että Mia Höydön Säihkettä ja lisäksi suihkautan Ruusuvettä kasvoille ja dekolteen alueelle aina saunan jälkeen. Tuotteiden vaihtelu menee fiilispohjalta tai sen mukaisesti missä kunnossa iho milloinkin on ja mitä koen sen tarvitsevan.

021004pieni

Misellivedellä on syväpuhdistava vaikutus ja tuote parantaa samalla ihon elastisuutta. Naturadon misellivesi sisältää mm. kasviperäistä hyaluronihappoa sekä ruusu -ja ruiskukkavettä, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Iho kerää myös yön aikana melkoisen määrän likaa ja sen huomaa kun kasvot ja kaulan alueen puhdistaa misellivedellä aamuisin. Tuote on kätevä pitää myös mukana vaikkapa treenikassissa pienen kokonsa puolesta. Lisäksi sillä voi puhdistaa pois meikit eli monta hyvää ominaisuutta tässä riittoisassa 100 ml pikku pullossa!

Postasimme tästä suosikkituotteesta myös silloin kun se saapui valikoimaamme. Ihmevesi -nimellä kulkeva postaus löytyy täältä.

Säihke kasvovesi niin ikään puhdistaa ihoa mutta myös hoitaa tehokkaasti. Tämän tuotteen erikoisuus on myös se, että tuotteen voi vaahdottaa käsissä ja sen jälkeen painella kasvoille ja jättää vaikuttamaan iholle! Tässä tietoa muutamista Säihkeen sisältämistä raaka-aineista: Koivunmahlaa ja ruusunterälehtiuutetta saadaan vain kerran vuodessa. Koko vuoden ajan ne ovat keränneet itseensä kaiken hyvän luonnosta. Ruusun herkät vaaleanpunaiset terälehdet poimitaan käsin touko–kesäkuussa. Poimiminen aloitetaan heti auringon ensi säteiden noustua, jotta kallisarvoiset öljyt säilyvät terälehdissä eivätkä haihdu auringon mukana ilmaan. Ruusun terälehdistä uutettu kukkaisvesi on tunnettu kauneudenhoidossa vuosisatojen ajan. Ruusunterälehtiuute supistaa ihohuokosia, tasapainottaa sekä rauhoittaa herkistynyttä ihoa. Koivunmahlauute on koivusta saatava kauneuseliksiiri, joka herättää koivun lehdet talviunilta. Mahla sisältää runsaasti mineraaleja ja palauttaa ihon ihanteellisen kosteustasapainon. Hyaluronihappo on ihon tehokosteuttaja. Se muodostaa iholle silkkisen hunnun, joka sitoo kosteuden iholle. Samalla hyaluronihappo kiinteyttää ihoa.

026004pieninaturado-eau-florale-de-rose-bio-200-mlrajattu

Teimme aikaisemmin postauksen miesten ihonhoitoon liittyen ja siinä tuli esille myös miselliveden käytön vaikutukset. Lukaise postaus täältä!

Naturado Misellivesi nyt tarjouksessa 8,50€ (9,90€) ja Säihke 20,90€ (23,30€).

Tutustu myös muihin ihonhoitotuotteiden tarjouksiin ja hemmottele itseäsi laadukkaalla luonnonkosmetiikalla!

Kauneusterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *