Kauneutta, muotia, sisustusta, käsitöitä ja muuta ihanaa naisille! (sisältää kotimaan matkailuvinkin)

Kauneutta, muotia, sisustusta, käsitöitä ja muuta ihanaa naisille! (sisältää kotimaan matkailuvinkin)

The Butikin varasto ja showroom on muuttanut ihastuttavalle Wanhalle Asemalle Savonlinnassa. Kyseessä on siis vanha rautatieasema, joka on viime vuonna remontoitu yrityskäyttöön. Rakennuksessa on 11 yritystä eri aloilta. Kävin tutustumassa rakennuksessa oleviin muihin liikkeisiin ja jaan teille nyt parhaimpia paloja! Kuvia on paljon mutta ne kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa.

asema_logo

Rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsee Design Huvitelma – Lifestyle -myymälä ja sisustussuunnittelutoimisto, joka on pullollaan toinen toistaan kauniimpia sisustustavaroita. Huvitelmasta saa myös suunnittelukonsultointia ja voi sieltä pongata myös suloisen Kevin koiran. Samassa tilassa sijaitsee Glow design muotoilutoimisto.

081pieni083pieni082pieni

Samaisesta kerroksesta löytyvät myös Hiusilo & Hieronta – parturi-kampaamo ja koulutettu hieroja sekä Sirius – Kauneus- ja jalkahoitola.

The Butikin showroom & shop avaa ovensa ke 6.4 myös kerroksessa kaksi! Showroomissa on esillä kaikki edustamamme luonnonkosmetiikan tuotesarjat kuten mm. Cattier Paris, Mia Höytö, Naturado ja Zao Make-Up.

01304pieni

053pieni

071pieni076pieni

Seinänaapuristamme löytyy Inga Fashion, jonka ihana valikoima sisältää vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita. Mallistot vaihtuvat usein, joten Ingasta voit tehdä yksilöllisiä löytöjä!

00104pieni

00904pieni

Yläkerran kierroksen jälkeen suosittelen lämpimästi poikkeamista alakerrassa olevassa Kahvila Raiteessa. Valikoimasta löytyy lounasta sekä erittäin herkullisia leivonnaisia, niin suolaista kuin makeaakin.

008pieni042pieni

010pieni

Nostalgisesta entisestä alakerran odotushallista löytyy nykyisin Huru käsityökauppa, upeita mittatilauskenkiä -ja laukkuja valmistava SulokasAlati Jewelry kultasepänpaja sekä Aa.ve puttiikki ompelimo.

024pieni

041pieni039pieni

025pieni

031pieni027pieni

033pieni

Jos siis mietit kotimaan matkailukohdetta tulevalle kesälle, suosittelen kotikaupunkiani Savonlinnaa ja siellä vierailua Wanhalla Asemalla! Asemalta löytyy myös B&B Nostalgia, jonne voi kätevästi majoittua lähelle kaupungin keskustaa, kauniin Saimaan rannalle.

The Butik & Inga Fashion avajaisia vietetään tällä viikolla ja olemme avoinna:

ke 6.4 – pe 8.4 klo 12-17
la 9.4 klo 10-14

Kevään ja kesän muut aukioloajat voit tarkastaa täältä.

Avajaisviikolla tarjoamme kaikki tuotteet uudella showroomilla – 15 % alennuksella!

Tervetuloa!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *