Kesän hehkua talven keskellä

Kesän hehkua talven keskellä

Näin pimeään aikaan perisuomalainen ihoni on kalmankalpea, ja pieni sävytys on todella tervetullutta. Kokemukset itseruskettavista ovat olleet vähän, no, kuinka sen muotoilisi, pelottavia. Olen ollut läikikäs, oranssi ja ihoni on haissut mielestäni kamalalta tuotteiden takia. Nyt pääsimme ottamaan ensikosketuksen Vita Liberatan upeisiin ja palkittuihin itseruskettaviin tuotteisiin! Huonojen kokemuksien jälkeen itseruskettavista, sekä kuulemieni ylistävien kommenttien vuoksi odotukseni olivat korkealla tämän sarjan suhteen.

Testissä oli vartalolle tarkoitettu Tinted Self Tan Lotion Medium, joka soveltuu erinomaisesti kuivalle iholle kosteuttavien elementtiensä ansiosta. Jotta eron valkoiseen ihoon huomaa konkreettisesti, käsittelimme voiteella ensin vain käsivarret.

vl tuotekuva pieni

Voide levitetään tarkoitusta varten tehdyllä kintaalla, ja levittäminen on todella helppoa. Kinnasta voi käyttää yhä uudelleen kunhan sen muistaa käytön jälkeen pestä lämpimällä vedellä. Vaikka itseruskettavan alle iho olisi aina hyvä kuoria, laitoimme tuotteen äärimmäisen kovaan testiin. Ei kuorintaa, ei kosteusvoiteita, vaan tuote suoraan puhtaalle iholle suihkun jälkeen. Voide levittyi hyvin, imeytyi hyvin, ja kosteutti ihoa itse erinomaisesti.

Vita Liberatan tuotteet hakevat päivetyksen värin ihon omasta pigmentistä. Pigmentin mukaisen värin hakemisen huomasi, sillä molemmilla meillä oli eri sävyiset, mutta kauniisti päivettyneet käsivarret. Wau!

Iho ei haissut pahalle, oikeastaan tuote ei jättänyt imeytymisen jälkeen minkäänlaista tuoksuakaan. Lopputulos oli todella tasainen ja pehmeä, kuorinnan uupumisesta huolimatta. Teki mieli käsitellä kyseisellä tuotteella koko kroppa heti! Näin viikon jälkeen on päivetys lähtenyt hiipumaan tasaisesti, eikä läiskiä ole tullut vieläkään. Olen myyty tälle, ja kevätaurinko saa takuuvarmasti apunsa tästä tuotteesta minun ihoni päivettämiseen.

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *