Kesävarpaat

Kesävarpaat

Suomen suvi näyttää näköjään taas tänä juhannuksena monimuotoisuutensa. Mikäli säätiedotuksiin on uskominen, eivät kelit lupaa niin lämmintä, että huvittaisi paljasjaloin kirmata kesänurmella.

Kesällä jalkojen pahimpia vihollisia ovat ilman sukkia käytettävät kengät, jotka helteiden saapuessa, jalan hikoillessa ja turvotessa aiheuttavat helposti hiertymiä. Mitä paremmassa kunnossa iho on valmiiksi, sitä paremmin se kestää kauniiden mutta ah, niin epämiellyttävien kesäkorkkareiden käytön.

022pieni

Olemme ennenkin ylistäneen sheavoita jalkavoiteena. Tämä tuhti voide pehmittää kovettumat, kuivuneet kantapäät, ja tekee muutenkin jaloistasi pehmeät ja hyvinvoivat. Parhaiten voiteen hyödyn saa irti, kun laittaa voiteen yöksi ja laittaa päälle ohuen sukan, että voide saa muhia kunnolla. Sheavoi on muutenkin kesäkassin ehdoton tuote, sitä kun voi monikäyttöisyytensä vuoksi laittaa minne vain iholle, esimerkiksi rauhoittamaan auringon punottamaa ihoa.

024pieni
Nimenomaan jaloille tarkoitettu voide löytyy Paris Exclusive-sarjasta. Voide on hyvin paljon kevyempi kuin sheavoi, mutta hoitaa ja kosteuttaa jalkojen ihoa ihanasti. Jalkavoide lievittää myös turvotusta jaloissa ja auttaa ikävien, hikoilun aiheuttamien hajujen eliminoimista. Kuulostaa täydelliseltä tuotteelta kesähelteelle, eikös!

Jalat ovat tärkeät koko kehon hyvinvointiin. Muistetaan pitää niistä huolta.

Muistathan, että nämäkin tuotteet saat juhannusviikon, 21.6. saakka postikuluitta verkkokaupastamme!

Ihanaa juhannusta sinulle ja jaloillesi toivottaa JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *