Kevyesti Kauniina

Kevyesti Kauniina

Varsinkin näin kesällä haluan, että meikkini on kevyt ja iho hengittää mahdollisimman hyvin. Naturadon BB-voide on osoittautunut täydelliseksi kesäkumppaniksi. BB-voide tarkoittaa, että tuotteessa on sekä hoitavia että ehostuksellisia raaka-aineita, se on sävytetty päivävoide.

066pieni

Voide kosteuttaa hyvin kasvojen ihoa ja antaa kevyen, ihon sävyä kauniisti tasoittavan meikkipohjan. Koska tuote toimii päivävoiteena, laitan yleensä BB-voiteen niinäkin päivinä kasvoille, kun sinne ei muuta meikkiä mene. Eräs Suomen parhaita meikkitaiteilijoita onkin sanonut, että jos johonkin panostat, panosta pohjaan. Iho näyttää virkeämmältä ja tasaisemmalta, kuitenkaan olematta liian meikatun näköinen sen rinnalla, jos ripsissä ei ripsiväriä ole tai huulet eivät ole punatut. Naturadon BB-voiteissa on muiden laadukkaiden ainesosien lisäksi vielä hyaluronihappoa, joka auttaa ihoa uudistumaan ja pysymään kiinteänä. Hyaluronihapon luontainen tuotantohan alkaa hiipumaan ihossa noin 25 ikävuodesta lähtien, joten mielelläni otan päivittäisen annoksen sitä iholleni päivävoiteeni mukana pitääkseni ihon nuorekkaana.

070pieni

Naturadon BB-voiteissa on kaksi sävyä, Sable ja Rose. Sable on himpun vaaleampi, vähän lämpimämpään taittava sävy. Rose taas on nimensä mukaisesti vähän roosaan taittava, ei kuitenkaan tee kasvoista punakkaa, vaan tuo kaunista sävyä kasvoille jos oma ihon sävy tuntuu vähän samealta. Rose on myös vähän Sablea tummempi, enemmän kuitenkin eroa on sävyissä kuin tummuuksissa.

BB-voide on erittäin riittoisaa, 1-2 pumppausta riittää erinomaisesti koko kasvoille. Itse levitän tuotteen päivävoiteenomaisesti käsin, mutta toki apuna voi käyttää harjaspäistä sivellintä tai meikkisientä. Tuote leviää iholla todella hyvin ja kevyenä kerroksena sulautuu vähän ihon omaan sävyyn.

Naturadon BB-voiteet kuuluvat myöskin tämän viikon aletuotteisiimme 28.6. saakka! Kesäisille meikkipohjaostoksille pääset tästä.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *