Kevyesti kesällä! 5 suosikkia heleään kesämeikkiin

Kevyesti kesällä! 5 suosikkia heleään kesämeikkiin

Kesällä luonnollisuus on valttia! Poimimme tähän postaukseen muutaman suosikkituotteemme, joilla loihdit ihanan kevyen kesämeikin.

Naturado BB -voide 24,90€

Naturadon sävytetystä päivävoiteesta on muodostunut jo monen suosikkituote! Se levittyy kasvoille hyvin, eikä ns. ”rullaa” iholla. Kiitosta tuote on saanut myös miellyttävästä tuoksusta, hyvin eri ihojen sävyyn soveltuvasta väristä sekä kevyestä koostumuksesta, joka kuitenkin tasoittaa ihon pintaa ja pieniä virheitä. Tekemättä meikkipohjasta kuitenkaan raskasta. Sävy Sable on monelle skandinaaviselle iholle hyvä ja sitä myydään enemmän. BB -voide ei sisällä aurinkosuojaa, jonka vuoksi suosittelemme kasvojen suojaamiseen Biosoliksen SPF30 aurinkosuojaa. Ja muistathan, että Vita Liberatan sävyttävä yönaamio on loistotuote antamaan kasvoille pientä kaunista päivetystä!

0292m070pieni

Zao Make – Up mineraalipuuterit 29,50€ / kpl

Hehkutinkin jo kuukausi sitten blogipostauksessa Zaon mineaaripuuteria ja se ansaitsee tulla nyt uudemman kerran esille. Mineraalipuuteri soveltuu käytettäväksi BB -voiteen kanssa viimeistelemään meikkiä ja peittämään kiiltoa tai pelkästään perus päivävoiteen päälle. Puuteri levitetään kabukisiveltimellä, jolloin sen jauhemainen koostumus sulautuu ihohuokosiin. Lopputulos on ihanan hengittävä ja silkkisen kevyt! Tämä tuote on myös super riittoisa ja se kestää käytössä kauan.

0020605pieni0080605pieni

Vita Liberata Bronzer 43,90€

Yksi viime aikojen mullistavimmista meikkikeksinnöistä on mielestäni Vita Liberatan itseruskettava aurinkopuuteri! Voiko olla parempaa? Tuote levitetään kabukisiveltimellä kasvojen varjostusalueille aurinkopuuterin tapaan tai koko kasvoille luomaan ruskettunut look. Voidaan käyttää useana päivänä peräkkäin, jolloin lopputulos syvenee asteittain. Pakkauksessa on kuvallinen käyttöohje ja mukaan tulee myös ihanan pehmeä pikku kabukisivellin.

Jos kuitenkin haluat pysytellä perus aurinkopuutereissa, löydät Zaolta 5 aurinkopuuterisävyä, joilla voit loihtia auringon kasvoillesi!

Trystal™-Minerals-Sunkissedpieni

0013m

Zao luomiväri 208 Nude 18€

Kesän ehdoton lemppari! Kun haluat vain hiukan silmämeikkiä, suosittelemme testaamaan Zaon luomivärisävyä 208 Nude. Se soveltuu levitettäväksi koko liikkuvalle luomelle ja hiukan punertavaan taittavan sävynsä ansiosta se korostaa ihanasti sinisiä ja vihreitä silmiä.

nude

Zao Matt Lipstic 462 Old Pink 20,40€

Kauniin hempeää vanhaa roosaa huulille. Sävy Old Pink on nimensä mukaisesti ”vanha” pinkki eli hillitty roosan sävy. Se on yksi suosikkini arkihuulipunista ja soveltuu erityisen hyvin kesäiseen meikkiin. Jos olet huulikiiltojen ystävä, suosittelen tutustumista Zaon huulikiitosävyihin 001 Pink ja 002 Beige! Kaikki Zaon huulituotteet sisältävät huulia suojaavia ja kosteuttavia raaka-aineita.

101462 copie07311pieni

Tiistain kauneusterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *